Arın, ''Önümüzü görme açısından çok önemli bir maç''

Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor'un Teknik Sorumlusu Eyüp Arın, hafta sonu sahalarında yapacakları Kayserispor maçında galip gelerek, üzerlerindeki kazanamama sıkıntısın ı atacaklarına inandığını söyledi.

Arın, Çukurova Barış Gazetesi Muhabiri’ne yaptığı açıklamada, kendileri gibi ligin alt sıralarında olan Kayserispor ile zorlu bir maç yapacaklarını belirtti.  Her maçın kendileri açısından önemli olmasına karşın Kayseri spor ile sezonun en önemli karşılaşmasına çıkacaklarını belirten Arın, ‘’Kayserispor  maçı önümüzü görme açısında çok önemli bir müsabaka. Zorlu maçtan taraftarımızın desteğiyle alnımızın akıyla çıkacağız’’ dedi.

Yaklaşık 9 haftadır kazanamadıklarını ve bunun futbolcular üzerinde stres yarattığını anlatan Arın, ‘’Kazanamadığımız bu haftalarda hakem hatalarının büyük etkisi var. Bir çok maçta hakemler sonuca direkt tesir ettiler.  Stresi atlatmaları için futbolcularla sürekli konuşuyoruz. Kayserispor  karşısında galip gelerek bu sıkıntı aşacağız’’ diye konuştu.

-KAYSERİ MESAİSİ BAŞLADI-

Bu arada, turuncu-beyazlılar Kayserispor maçının hazırlıklarına dün akşamdan itibaren Osman Yereşen Tesisleri’nde başladı. Eyüp Arın, nezaretindeki antrenmanda futbolcular düz koşu yaptılar. Antrenman öncesi Arın, futbolcularla konuşarak Kaayserispor maçının önemini vurguladı.