ASKİ Şebekeleri Yeniliyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), her geçen gün gerçekleştirdiği içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmalarına yenisini ekliyor.

Seyhan İlçesi’ne bağlı Yeşilyurt Mahallesi 70328. Sokak’ta çalışma başlatan ASKİ ekipleri, yağmur suyu ve kanalizasyon şebekelerini yenileyerek vatandaşların problemlerine son verecek. Toplamda 373 metre uzunluğundaki yağmur suyu hattında 400 mm çapında borular döşenirken 161 metre boyunca yenilenen kanalizasyon hattında ise 300 mm çapında borular kullanılacak.

RAHMİ PEKAR: ‘’ ALTYAPI SORUNLARINI ÇÖZÜYORUZ’’

Altyapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini kaydeden Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rahmi Pekar, kentin her noktasına hizmet ulaştırmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Genel Müdür Pekar sözlerini şöyle sürdürdü:

‘’Adanalıların sorun yaşamaması için elimizden geleni yapıyoruz. Hizmet verirken uzak yakın ayrımı yapmadan her bölgeye gidiyor, küçük büyük demeden her türlü sorunu çözüme ulaştırmak için de çaba sarf ediyoruz. Bizim için öncelikli olan vatandaşlarımızdır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’nün de destekleriyle hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Özverili personellerime de ayrıca teşekkür ediyorum.’’