Atlı spor kulübü arsalarını geri alma teklifi

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin İYİ Partili Meclis Üyesi Recai Mercimek, Atlı Spor Kulübü'nün halen kullandığı 170 dönüm arazisinin olduğunu ve bunun 50 dönümünün geri alınarak tam karşılarında yer alan Şehir Hastanesi'ne otopark yapılması için kullanılmasını önerdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin İYİ Partili Meclis Üyesi Recai Mercimek, Atlı Spor Kulübü’nün halen kullandığı 170 dönüm arazisinin olduğunu ve bunun 50 dönümünün geri alınarak tam karşılarında yer alan Şehir Hastanesi’ne otopark yapılması için kullanılmasını önerdi.
GÖNÜLLER RAZI DEĞİL
Mercimek, Atlı Spor Kulübü arsasının tahsisli olduğunu ve Adana’nın zenginlerinin hafta sonunda eğlendikleri yer olarak orada 170 dönüm arsanın kullanılmasına Şehir Hastanesi’ne gelen insanların araçlarını park edecek yer bulamazken, hasta yakınlarının arabalarının içinde yattıkları bir ortamda gönüllerin razı olmayacağını istedi. Bunun içinde bir öneride bulunarak Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a çağrıda bulundu. Mercimek’in bu konuda ısrarcı olması bekleniliyor. Başkan Karalar’ın oturumda bulunmadığı sırada yapılan bu teklifin Pazartesi günü yeniden gündeme gelmesi bekleniliyor.