Atlı ve Öztürk'e disiplin yolu

Kozan MHP'de yaşanan olaylara İl Başkanlığı ve partinin Genel Merkezi kayıtsız kalmadı. MHP'li Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ile MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı arasında yaşanan istifaya davet noktasına varan restleşmelere kayıtsız kalmayan Adana İl Başkanlığı harekete geçti ve konu hakkında işlem başlattı.

Kozan MHP’de yaşanan olaylara İl Başkanlığı ve partinin Genel Merkezi kayıtsız kalmadı. MHP’li Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ile MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı arasında yaşanan istifaya davet noktasına varan restleşmelere kayıtsız kalmayan Adana İl Başkanlığı harekete geçti ve konu hakkında işlem başlattı.

SAVUNMALARI İSTENİLECEK

Belediye başkanı ve İlçe başkanının basına da yansıyan restleşmelerinden sonra il başkanlığı konuyu genel merkeze kadar taşıdı. Genel merkezin disiplin kurulu da olayla ilgili bilgi ve belgeleri il başkanlığı aracılığıyla Ankara’ya ulaştırılmasını istedi. Bu anlamda başlatılan disiplin soruşturması gereğince ilçe başkanı ve belediye başkanının önümüzdeki günlerde savunmalarını vermesi bekleniliyor. İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın partiyi yıpratmaya yönelik bu söylemlere asla izin verilmeyeceğini ifade ederek gerekli işlemlerin yapılması adına da bir çalışma başlattığı öğrenildi.