Atom karınca

Pozantı'nın adına yaraşır hizmetlere imza atan Belediye Başkanı Mustafa Çay'a halkı güzel bir isim taktı.

Aktif ve insanları kucaklayan sosyal kişiliği ile Pozantıların sevgisini kazanarak ‘Atom karınca’ ismi takılan Belediye Başkanı Mustafa Çay, 5 Ağustos tarihi Pozantı Kongresi’nin 100. Yılını ön plana çıkaran etkinlik ile Pozantı’da ilkleri gerçekleştiren isim olarak da tarihteki yerini aldı.

MUTLULUK DUYUYORUM

Makamında ziyaret ettiğimiz Başkan Mustafa Çay, ilçenin her hizmete layığı ile hak eden bir ilçe olduğunu konuşmalarının satır aralarında vurgulayarak ‘Maddi imkansızlıklar altında yaptıklarımızla halkımızı mutlu edebiliyor isek bundan büyük mutluluk düşünemiyorum. Bunun hazzını da yaşıyorum. Pozantı caddelerinde halkımdan aldığım teşekkür ve Allah razı olsun ifadeleri de bütün yorgunluğumuzu alıyor’ diyerek düşüncelerini dile getirdi.

DEVLET MİLLET EL ELE

5 Ağustos Pozantı Kongresi’nin 100. Yılını coşkulu bir şekilde kutlamaya hazırlandıklarını söyleyen Başkan Çay, “Pozantı olarak Devlet Millet Ele Ele bu tarihimizi altın harflerle geleceğe taşıyacağız” ifadeleriyle duygularını dile getirdi. Bugüne kadar unutulmaya yüz tutmuş ve tarih kitaplarında fazlaca yer bulmayan Pozantı Kongresi’nin önemini tarihsel süreci ile aktaran Başkan Çay, “5 Ağustos günü tüm hemşerilerimizi bu mutlu günümüze bekliyoruz” dedi.