Avcı, ''Herkesi kucaklıyoruz''

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ilçe başkanları aylık olağan toplantısını İmamoğlu'nda gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Hiç kimseyi ötekileştirmiyoruz ve ‘Bu vatan, bu bayrak benim’ diyen herkesi kucaklıyoruz.” dedi.

MHP İLÇE BAŞKANLARI İMAMOĞLU’NDA TOPLANDI

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, her ay değişik bir ilçede yaptığı olağan ilçe başkanları toplantısını İmamoğlu’nda gerçekleştirdi. MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca’nın ev sahipliğinde icra edilen toplantıda tüm ilçe başkanlarının yanı sıra İl Divan Kurulu üyeleri de hazır bulundu. 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçime yönelik çalışmalar ve MHP’nin 8-9 Şubat 2019 tarihlerinde Adana’da gerçekleştireceği 50. yıl kutlama etkinlikleriyle ilgili hazırlıklar istişare edildi.

“HİÇ KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMİYORUZ, HERKESİ KUCAKLIYORUZ”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Partimizin, Ak Parti ile kurduğu Cumhur İttifakı olarak Adana’da birliği, kardeşliği, huzuru en ziyadesiyle inşa etmeye, daha üretken, daha müreffeh bir Adana’yı tesis etmeye, milli varlığımızı geliştirmeye, milli bekamızı yüceltmeye yoğunlaştık. Hiç kimseyi ötekileştirmiyoruz ve ‘Bu vatan, bu bayrak benim’ diyen herkesi kucaklıyoruz. Büyükşehir Belediyesi ve 15 ilçeyi kazanarak milliyetçi, üretken ve gönül belediyeciliğini kalıcı kılmak, milli ve manevi ortak değerlerimizi yüceltmek istiyoruz. Yerel seçim çalışmalarımızın temelinde ve özünde de bu vardır.” ifadesini kullandı.

İMAMOĞLU’NDA BÜYÜK DESTEK GÖRDÜ

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve beraberindeki heyet toplantının ardından İmamoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı MHP’li Gazi Adamsahan’la birlikte Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Bolat’ı ve yönetimini, İmamoğlu Ülkü Ocakları Başkanı Alper Ablak’ı ziyaret ederken, daha sonra da esnaf gezileri yaparak Cumhur İttifakı’nın adaylarına destek istedi. Avcı başkanlığındaki MHP heyeti, İmamoğlu’nda büyük destek gördü.