Ayhan Barut, “Ceyhan’ı da CHP’li yapacağız”

CHP İl Başkanı Ayhan Barut, Ceyhan’ın hem coğrafi olarak hem de jeopolitik konumu hem de tarım ve turizm potansiyeliyle çok önemli bir ilçe olduğunun altını çizdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Seyhan, Çukurova ve Karataş’ın ardından Ceyhan’ı da CHP’li belediyeler arasına katacaklarını söyledi.

“CEYHAN’I KAZANABİLECEK GÜÇTEYİZ”

CHP Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar ve ilçe yönetim kurulu üyeleri CHP İl Başkanı Ayhan Barut’u ziyaret edip Barut ve yönetimine başarı dilediler. Birlik ve beraberlik mesajları veren Ceyhan İlçe Başkanı Aydar, Ceyhan’ın sosyal demokrat yapıya sahip bir ilçe olduğunun altını çizerek, 2019’daki yerel seçimlerde Ceyhan Belediyesi’ni kazanabilecek güçte oluklarını söyledi.

İlçe örgütü olarak 1 Kasım seçimlerinin ardından çalışmalara ara vermediklerini aktaran Aydar, “Ceyhanlı hemşehrilerimizin hem acısını paylaşıyoruz hem de mutluluklarına da ortak olmaya devam ediyoruz. 2019 seçimleri için çalışmalarımızı ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

“NE YAPIP EDİP CEYHAN’I CHP’Lİ YAPACAĞIZ”

Göreve geldikten sonra ilk iş olarak parti içi birlik ve beraberliği sağlamaya yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini belirten İl Başkanı Ayhan Barut, “Hiçbir örgütü ve kişiyi ötekileştirmeden güzel işler yapacağız” diye konuştu.

Ceyhan’ın hem coğrafi olarak hem de jeopolitik konumu hem de tarım ve turizm potansiyeliyle çok önemli bir ilçe olduğunun altını çizen Barut, “Ceyhan siyasi olarak da çok önemli bir ilçemiz. Geçmişte yapılan küçük hatalar nedeniyle kaybettiğimiz Ceyhan Belediyesini 2019’da ne yapıp edip mutlaka CHP’li yapacağız. Başka yolu yok. Ceyhan’la birlikte Büyükşehir Belediyesi’ni de CHP’ye kazandıracağız” şeklinde konuştu.