Ayhan Barut, Kozanlılar Derneği'nde‏

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı, Ziraat Mühendisi Ayhan Barut, Kozanlılar Derneği’ni ziyaret etti.

Türkiye’de sivil toplum örgütlerinin artmasının bir gelişim göstergesi olduğunu söyleyen Barut, Çukurova’nın gelişimi için dernek üyelerini Çukurova’nın geleceği için birlikte mücadele etmeye çağırdı.


Çukurova’nın Türkiye’nin en iyi ilçelerinden biri haline gelebileceğini söyleyen Ayhan Barut, Çukurova’nın demografik yapısının sosyal ve kültürel etkinlikler için son derece uygun olduğunu kaydetti. Çukurova’da kadınların ve gençlerin yoğun olduğunu belirten Barut, “Kadınlarımıza pozitif ayrımcılık uygulayacağız. Gençlerimiz rahatlıkla sportif ve kültürel etkinliklerde bulunabilecek. Türkiye gençliğine imkan sunulduğu takdirde başaramayacağı hiçbir şey olmayacaktır. Çukurova’daki gençlerimize ve kadınlarımıza güveniyoruz. Hemşehrilerimizle el ele vererek geleceğe emin adımlarla yürümek istiyoruz. Emeklilerimizin de rahat edeceği imkanlar sunacağız” dedi.


Çukurova’daki kent meydanı eksikliğini de hatırlatan Barut, Baraj Gölü çevresinde insanların hoşça vakit geçirmelerini sağlayacaklarını vurguladı. Barut, “İlçeyi daha yaşanabilir hale getireceğiz” diye konuştu.


Ziyareti için Ayhan Barut’a teşekkür eden dernek üyeleri başarı dileklerinde bulundu.