Ayhan Barut, O Koltukta

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 12. Olağan İl Kongresi'nde rakibine 79 oy fark atarak İl Başkanlığına 332 oy alarak seçilen Ziraat Mühendisi Ayhan Barut, il başkanlığı koltuğuna oturdu.

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, koltuğuna oturduktan sonra il iş merkez ilçe başkanları ile bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu. Barut'un önümüzdeki hafta göreve seçilen yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısını yaparak görev dağılımında bulunacağı öğrenildi.

Ayhan Barut Başkanlığı'ndan CHP Adana İl Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Nejat Altınok, Erdal Biber, E. Nilüfer Bürücek, Serpil Çerçioğlu, Hatice Çubukçu, Ahmet Dardağan, Alican Demiray, Zeliha Divarcı, Zihneti Emre, Ramazan Gül, Şeniz İl, Ali Kantos, Hacı Karaaslan, Yüksel Karaaslan, Ekrem Kütük, Fatma Kütük, İbrahim Leba, H.Ali Mazlumoğlu, Sangün Okay, Tevfik Ongun, Mehmet Şahbaz, Telat Şahin, Kazım Tanrıöver, Metin Taştan, Hayrettin Temel, Tuncay Tuluk, Halime Ünlü, Nazlı Pınar Ünlü, Şahin Yeter

CHP'DE 4 YIL SONRA SEÇİM

CHP'de 2011 yılında Orhan Sümer'in il başkanı seçilmesinden sonra 4 yıl sonra Ayhan Barut seçimle bu koltuğa oturan isim oldu. Orhan Sümer'in 7 Haziran 2014 yılı seçimlerinde Milletvekili Adaylığı için görevinden istifa etmesiyle bu koltuğa Eczacı Burhanettin Bulut getirildi. Bulut da 1 Kasım seçimlerinde Milletvekilliği adaylığı için görevinden istifa edince, yerine Gökhan Yağ atanmıştı.