Ayhan Barut, “Üç yılda Adana’yı karış karış gezeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, “Üç yılda Adana’yı karış karış gezip halkımıza dokunacak, onların sorunlarına çözüm arayacağız” dedi.

Çukurova ilçesinde siyaset yapan CHP’liler, eski Yüreğir İlçe Başkanı Mekin Şahin’le birlikte Adana İl Başkanı Ayhan Barut’u ziyaret edip, örgüt çalışmalarına tam destek verdi.

Her geçen gün gerileyen, geçmişini arar hale gelen Adana’nın CHP iktidarıyla ayağa kalkabileceğini belirten Mekin Şahin, CHP’nin onurlu üyeleri olarak İl Örgütü’nün koordinasyonunda göreve hazır olduklarını söyledi.

CHP’nin adım adım iktidara yürüdüğünü ifade eden İl Başkanı Ayhan Barut, seçimlere üç yıl kala çalışmalara başladıklarını, 2019 seçimlerine kadar Adana’da gitmedik köy, mahalle bırakmamakta kararlı olduklarını aktardı.

Üç aylık görev süresi boyunca CHP’nin Adana’daki sivil toplum örgütleriyle bağını güçlendirme yönünde çalışmalar yaptıklarını, parti örgütleri arasında uyumu ve bütünlüğü sağladıklarını vurgulayan Barut, “Üç yılda Adana’yı karış karış gezeceğiz. Halkımıza dokunup onların sorunlarını dinleyeceğiz ve bu sorunlara çözüm arayıp partimizi doğru bir şekilde anlatacağız. İktidara giden yolda her bir CHP’liye ve ülkenin geleceğinden endişe duyan herkese görev düşüyor” diye konuştu.

İl Örgütünde aktif görev almak isteyen partililerin İl Başkanlığı bünyesinde kurulan komisyonlarda da görev alabileceğini ve öneri sunabileceğini kaydeden Barut, Şahin ve diğer partililere duyarlılıklarından ve nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.