Badem Unu Faydaları

Sağlıklı beslenmede doğal ürünlerin kullanımı son derece önemlidir. Ancak bu ürünlerin sofralara gelmeden önce bazı işlemlerden geçmesi gerekir.

Sağlıklı beslenmede doğal ürünlerin kullanımı son derece önemlidir. Ancak bu ürünlerin sofralara gelmeden önce bazı işlemlerden geçmesi gerekir. Bu işlemlerde içerdiği zengin vitamin ve minerali kaybetmemesi önemlidir. Badem bu doğal ürünlerden biridir ve kabuksuz haliyle tüketilebildiği gibi badem unu şeklinde de kullanıma sunulmaktadır.

Badem Unu Ne İşe Yarar?

Badem, bilimsel adı Prunus dulcis adı verilen ağacın, yenilebilir tohumlarıdır. Bu tohumlar genellikle kuruyemiş olarak sıkça tüketildiği gibi badem unu şekliyle de yemeklerde de bolca kullanılır. İçerdiği lif oranı, faydalı yağ asitleri, magnezyum, E vitamini, kalsiyum, selenyum, niasin, çinko gibi maddelerle çok besleyici ve zengin bir antioksidan kaynağıdır. Cilt sağlığından beyin fonksiyonlarına, sindirim problemlerinden kalp sağlığına, kolesterolün düşürülmesinden kemiklerin güçlendirilmesine kadar vücut için pek çok faydası bulunmaktadır.

https://www.thelifecoshop.com/badem-unu-330-gr-216 adresinde vücut sağlığı için son derece faydalı olan bademin, badem unu şeklinde hazırlanmış ve kalitesini muhafaza edecek şekilde paketlenmiş şeklini ödeme avantajları ve kargo hizmeti ile temin edebilirsiniz.