Baha Bener, atamayla geldi, seçilmiş başkan oldu

MHP Adana'da ilçe kongrelerini Seyhan'la tamamladı. Mevcut ilçe Başkanı Baha Bener'in başkanlığında tek liste halinde gidilen kongrede MHP kurmayları önemli mesajlar verdi.

Büyükşehir Belediyesi tiyatro salonunda düzenlenen kongre yoğun ilgi gördü. Yeni il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra eski il ve ilçe başkan ve yöneticilerinin de buluşmasına sahne olan, MHP MYK Üyesi Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy’un divan başkanlığını yaptığı kongrede önemli mesajlar verildi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Seyhan ilçenin önemine vurgu yaparak “Adana her ilçesi ile bizim için elbette önemli ama Seyhan ilçesi gerek nüfusu gerekse seçmen sayısı itibarıyla Milliyetçi Hareket’in çıtasının yükselmesinde ve inmesinde çok önemli bir konum ve etkiye sahip. Dolayısıyla görev alacak yöneticilerimizin sahada etkin olması, herkesi kucaklayan bir siyaset izlemesi gerekiyor ve bunu yapacaklarına da inanıyorum” dedi. Baş, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un ‘Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez. Toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez’ şeklindeki dörtlüğüyle ise birlik ve beraberliğin vazgeçilmez önemine dikkat çekti.

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı da, MHP’ye yönelik fitne çabalarına vurgu yaparak şunları söyledi:

RUHİ ERSOY: BAHÇELİ CUMHURİYETİ KORUYUCU İRADE OLARAK TARİHE GEÇTİ

MHP’YE OY VERMEYEN MİLYONLARCA SEÇMEN, SAĞLAMAYI MHP ÜZERİNDEN YAPTI

“MHP yüzde 51.4’te farz edin ki yüzde 3 oy verdi, benim kanaatin yüzde 9’u düşmemiştir. Yüzde 3 bile olsa, bu işin sonuçlanması MHP’lilerin oylarıyla oldu. İkincisi; merkez sağın omurgası ve 7 Haziran’da MHP’ye oy veren, 1 Kasım’da MHP’ye oy vermeyen 2 milyon seçmen başta olmak üzere, Recep Tayyip Erdoğan aşkıyla yanıp tutuşan arkadaşlar bile, ‘Bu mesele Erdoğan’ın şahsi problemi mi devlet meselesi mi? Bu konuda vicdanımı rahatlatacaksam ve sağlama yapacaksam, MHP’ye ve Devlet Bahçeli’ye bakıyorum. Devlet Bahçeli bu işin içerisinde ise demek ki bu bir devlet meselesidir’ diyen milyonlarca seçmen kitlesi,

Konuşmaların ardından MHP kurmayları ve partililer mevcut MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener ve yönetim kurulunu tebrik ettiler, başarılar dilediler.