BALKAN TÜRKLERİNDEN BOYDAK'A ZİYARET

Ceyhan Balkan Türkleri Derneği, Yeni seçilen Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Boydak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ceyhan Balkan Türkleri Derneği Yönetimi Yönetim Kurulu Başkanı Önder Yağ ile beraberindeki üyeleri, geçtiğimiz haftalarda Ceyhan Belediye Başkan Vekilliğine seçilen Ali Boydak’ı makamında ziyaret etti.

Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Ceyhan Balkan Türkleri Derneği Başkanı Önder Yağ, “ilçemiz başta olmak üzere ilimizi ve Ülkemizi daha ileriye götürmek ve yarınlara güzelliklerle dolu eserler bırakmak için el ele verip çalışmalıyız. Ayrıca görevinizde başarılar dilerken, her zaman Ceyhan için elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.

Başkan Vekili Boydak ise; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “biz sadece Ceyhanlı kardeşlerimizi değil 80 milyonu kucaklamaktan yanayız, bugün de yarında gelecek nesillere daha iyi bir Türkiye bırakmak için elbette el ele kol kola olacağız. Vatandaşlarımızdan gelen istek ve talepleri her zaman ivedilikle çözemeye çalışacağız” dedi.

Ziyaret sonrası Ceyhan Balkan Türkleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yağ ve beraberindekiler Başkan Vekili Boydak’a hediye takdim ederken, daha sonra da hatıra fotoğrafı çektirdiler.