Barış Gazetesi 13 yaşında

'1 numaralı şehrin 1 numaralı gazetesi' olmak üzere yola çıkan Çukurova Barış Gazetesi'nin bugün yaş günü.

13 yıl önce yayın hayatına başlayarak okuyucularına ‘Merhaba’ diyen Çukurova Barış Gazetesi bugün 13. Yaşına girdi. ‘1 numaralı şehrin 1 numaralı gazetesi’ olmak için yola çıkan ve tamamen gazetecilik ilkelerine bağlı yayıncılık politikası ile Adanalılar’a hizmet veren Çukurova Barış Gazetesi, siz kıymetli okuyucularımızın desteği ile 12 yılı geride bıraktı.

YENİ YÖNETİMLE 2.YILIMIZ

Merhum Kazım Barışık’ın temellerini attığı Çukurova Barış Gazetesi, 1 Ocak 2016 tarihinden beridir Durmuş Ali Başkan ile Özcan Aladağ’ın ortaklığında yayın hayatını sürdürmektedir. Mesleği gazetecilik olan insanların bu kentte yapacakları gazeteciliğin makbul olduğunu bilerek yeni yönetim anlayışı ile 2.yılımızda, kuruluşumuzun ise 13.yılında sizlere doğru, ilkeli, Adana ve Adanalılar’dan yana tavrını koyan yayıncılık anlayışımız ile her gün güne başlıyoruz.

MÜTEVAZİYİZ

Günlük bir gazeteyi yaşatmanın zorluklarını bilerek yola çıktık. İlk gün prensiplerimizi belirleyerek ‘ilkeli yayıncılık’ yapacağımıza söz verdik. Bunu da bugüne kadar başardık, başarmaya da sizlerin vereceği destekler ile devam edeceğiz. Bugün gazetemizin yaş günü. Lüks otellerde kent protokolünü davet ederek, biletler satarak yaş günümüzü kutlamanın yerine, mütevazi bir anlayışla ’13 YAŞINDAYIZ’ diyoruz ve okuyucularımızdan aldığımız tebrik telefonları ile mutlu oluyoruz. Sizlerden alacağımız destekle daha nice yıllara ulaşmak dileğiyle diyoruz.