Barut: “Çukurovalı’nın çıkarı önceliğimiz olacak”

CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Barut, Çukurova’daki kıraathanelerde vatandaşlarla görüştü.

CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Ziraat Mühendisi Ayhan Barut, Çukurova’da kıraathane ve esnaf gezilerine devam ediyor. Mahfesığmaz Mahallesi ‘Bankacılar’, Güzelyalı Mahallesi ‘Egemen’ ve Toros Mahallesi’ndeki ‘Barış Manço’ ile ‘ Emekliler Kıraathanesi’nde hemşehrileriyle görüşen Ayhan Barut, “Çukurova, emeklilerin ‘ben burada yaşamalıyım’ diyeceği bir ilçe olacak” dedi.


Çukurova ilçesinde CHP’nin oylarını artıracağına inandığını kaydeden Ayhan Barut, Büyükşehir Belediyesi’ne de oy katkısı sağlayacaklarını belirtti. CHP çatısı altında sosyal demokrat bir kimlikle halka gerçek anlamda hizmet sunacaklarını dile getiren Barut, “Çukurovalı hemşehrilerime daha iyi hizmet sunma konusunda iddialı ve kararlıyım. Çukurova’ya kent meydanı, kültür merkezi, gol kıyısı projeleri ile yeni bir çehre kazandıracaklarını vurgulayan Barut, “Çukurovalı’nın çıkarını düşünerek hareket edeceğiz. Daha iyi hizmet etme iddiasındayım ancak partimin Adana’da belirleyeceği tüm adayların da destekçisi olacağım. CHP’nin genelde yakacağı meşalenin ilk kıvılcımının yerel seçimlerde Adana’dan yükseleceğine inanıyorum. Halkın içinde olan bir profille Çukurova’yı hak ettiği noktaya ulaştıracağıma inanıyorum” diye konuştu.


Kıraathanelerde vakit geçiren Çukurovalılar ise Ayhan Barut’un CHP Çukurova İlçe Başkanlığı yaptığı sırada demokrasi örneği sergilediğine dikkati çektiler. Barış Manço Kıraathanesi’nde Ayhan Barut’la karşılaşan Birleşik Kamu İş Örgütlenme Sekreteri Hasan Kütük de “Sayın Ayhan Barut, CHP Çukurova İlçe Başkanlığı esnasında üyelerin önüne sandık koyarak delegelerin belirlenmesini demokrasi çerçevesinde belirledi. Uzun yıllar unutulan bir geleneği de hatırlatmış oldu. Mücadeleci, örgütçü, temsil yeteneği kuvvetli  Ayhan Barut’un CHP’ye ve Çukurova’ya ivme kazandıracağına inanıyorum” şeklinde konuştu.