Barut nabız yokluyor

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, yerel seçimlere 11 ay kala büyükşehir belediye başkanı adaylığı kulislerde konuşulmaya başlandı

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, yerel seçimlere 11 ay kala büyükşehir belediye başkanı adaylığı için nabız yoklamaya başladı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından ‘’Her şey Adana için’’ sloganları yayınlamaya başlayan Barut, tabandaki çalışmalarına hız verdi.

CHP Adana İl Teşkilatı’nın örgütlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Şahin Yeter’in, Ayhan Barut için hazırlanan ‘’Her şey Adana için’’ yazılı seçim afişini paylaşması Adana kamuoyunda özellikle CHP içerisinde bir hayli konuşulmaya başlandı.

Büyükşehir adaylığı için Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, TBMM İdare Amiri İbrahim Özdiş, Sedat Doğan ve Eski Baro Başkanlarından Aziz Erbek’in isimlerinin konuşulduğu bugünlerde kulislere İl Başkanı Ayhan Barut’un ismi de eklendi.  Şahin Yeter’in paylaştığı seçim afişinin ardından Ayhan Barut’un çalışmalarına hız verdiği ve parti tabanıyla sık sık bir araya gelerek nabız yoklamaya başladığı öğrenildi.

Ayhan Barut’un önümüzdeki günlerde aday adaylığı konusunda bir açıklama yapması da bekleniyor. Bilindiği gibi CHP’de avukat Aziz Erbek daha önceden büyükşehir için aday adaylığını açıklamıştı.