Barut, ''Partimizi kamuoyunun önünde tartışmayalım''

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Çukurova Barış Gazetesi'ni ziyaretinde seçimleri ve gündemi değerlendirdi.

24 Haziran seçimleri sonrasında CHP’nin meclise gönderdiği 4 milletvekilinden birisi olan Ayhan Barut, seçimler sonrasında CHP’nin kurultaylar partisi konumuna sokulmak istenmesinin doğru bir davranış olmadığını söyledi ve partinin kamuoyunun önünde tartışılmaması gerektiğini ifade etti.

HDP VE İYİ PARTİ’YE OY KAYDI

Adana’da alınan seçim sonuçlarının Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu belirten Adana Milletvekili Ayhan Barut, ‘Gönül isterdi ki en az 6 milletvekili çıkaralım. Adana’da var olan CHP potansiyeli ile daha güçlü bir şekilde çıkalım. Lakin CHP’nin bir kısım oylarının HDP ile İYİ Parti’ye gittiği gerçeğini ne yazık ki Adana’da da yaşadık. Seçim sonuçlarını değerlendirerek önümüze bir yol haritası çıkarıp buna göre de yerel seçimler için tez elden çalışmaya başlayacağız’ dedi.

AK PARTİ’NİN DEĞİRMENİNE SU TAŞIMAYALIM!

Adana Milletvekili Ayhan Barut, kendilerine destek veren tüm Adanalılara da teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Milletvekili Barut, CHP’nin Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce gibi iki kıymetli değere sahip olduğunu da kaydedip ‘Bugünden itibaren biz CHP’yi daha güzel yerlere nasıl getirebiliriz sorusuna yanıt arayacağız. AKP’nin değirmenine su taşıyacak olan tutum ve davranışlardan, eylemlerden ve söylemlerden kaçınmak gerekir. Tüm CHP’liler de böyle davranmak durumundadır’ dedi. Adana yerel basınının seçim sürecinde kendilerinin şahsında CHP’ye vermiş olduğu katkıya da teşekkür eden Milletvekili Barut, tempolarını düşürmeden yerel seçim hazırlıklarına başlayacaklarının da müjdesini verdi.