Barut’u çocukluğuna götüren ziyaret

Çocukluk ve gençlik yıllarının geçtiği Hürriyet, Mestanzade, Şehit Duran mahallelerinden arkadaşları ve büyükleri ve Anafartalar Lisesi mezunu arkadaşları CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut’u duygulandırdı

Göreve başladıktan sonra parti içindeki birliği, beraberliği sağlamaya yönelik çalışmalarıyla dikkati çeken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut’a destek ziyaretleri sürüyor. Bu ziyaretlerden bir tanesi Barut’u hem duygulandırdı hem de çocukluk yıllarına götürdü.

Çocukluk ve gençlik yıllarının geçtiği Hürriyet, Mestanzade, Şehit Duran mahallelerinden arkadaşları ve büyükleriyle kendisinin de mezun olduğu Anafartalar Lisesi’nden okul arkadaşları, öğretmenleri ve meslektaşları Ayhan Barut’u İl Başkanlığı’nda ziyaret etti.  Barut’u oldukça duygulandıran ziyarette, eski günler yâd edildi, duygusal anlar yaşandı.

 

“ÖNERİLERİNİZE AÇIĞIZ”

“Buraya gelerek beni fazlasıyla onurlandırınız, mutlu ettiniz” diyerek konuklarına teşekkür eden Barut, şöyle devam etti:

“Hürriyet’te Saydam Caddesi’nde Şehit Duran’da yaşamış, Anafartalar’dan mezun olmuş bir içinizden bir arkadaşınız olarak son derece onurlu bir göreve talip olduk. CHP’nin Adana İl Başkanlığı’nı arkadaşlarımızla ve sizlerin destekleriyle, katkılarıyla birlikte yürütmeye çalışıyoruz. Bu onurlu görevde omzumuza yüklenen sorumluluğun bilincindeyiz. STK’lardan, mahalle dinamiklerinden, hocalarımızdan, sizlerden herkesin önerilerine katkılarına açığız. Göreve başladığımız günden bu yana burası bizi özümseyen dostlarımızla dolup taşıyor. Bu asla rehavete girmemize neden olmuyor, aksine bize fazlasıyla bir motivasyon sağlıyor.”

 

“ÖNCELİKLİ AMACIMIZ PARTİ İÇİ BARIŞI SAĞLAMAK”

Parti içi birlik ve beraberliği sağlamanın çok önemli olduğunu belirten Barut,  il kongresinden sonraki günden itibaren parti içi barışı sağlamanın, partiye küsmüş, darılmış uzaklaşmış bütün insanları tekrar partiye kazandırmanın davasını güttüklerini kaydetti.

 

“ÜRETMEK İSTEYEN HERKESE KAPIMIZ AÇIK”

Hiç kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklayan bir anlayışla CHP’yi büyütüp, yapılacak ilk seçimlerde Adana’da birinci parti yapmak için çalıştıklarını anlatan Barut, “Adana, sosyal demokrasinin uzun yıllardır kalesi konumundaki bir kenttir. Seyhan, Çukurova ve Karataş belediyelerimize yenisini katabilecek, Büyükşehiri de alabilecek gücümüz var. Sizleri de bu iktidar yürüyüşümüzde yanımızda görmek, sizinle birlikte çalışmak istiyoruz. Bu kapı sonuna kadar hepinize açık. Kim ne üretmek, öneri getirmek istiyorsa başımızın üstünde yeri var” diye konuştu.

Öğretmenlerinin, okul ve mahalle arkadaşlarının da anılarını paylaştığı ziyarete öğretmenlerinin elini öpen Barut, ziyaret sonunda konuklarıyla anı fotoğrafı çektirerek anlamlı ziyareti ölümsüzleştirdi