Barut: ''Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır''

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut 30 Aralık'ta gerçekleştirilecek il kongresinde yeniden il başkanlığına aday olduğunu açıkladı

 

Barut yaptığı yazılı açıklamada, geride kalan iki yıllık dönemde Adana’da bir ilki gerçekleştirerek danışma kurulu toplantılarını başlattıklarını, parti içindeki birlik ve beraberliği büyük ölçüde sağladıklarını, aktif, dinamik ve sürekli alanda olan bir örgüt yapısı oluşturduklarını, sivil toplum kuruluşlarıyla ve emek örgütleriyle ilişkilerin güçlendirildiğini, kentin hangi bölgesinde olursa olsun hiç kimseyi farklılıkları nedeniyle ötekileştirmeden yurttaşın her sorununa çözüm aradıklarını, toplumsal sorunlara yönelik kamuoyu oluşturma yönünde yoğun çaba harcadıklarını aktardı. 

EMEKLERİN KARŞILIĞI 16 NİSAN’DA ALINDI

 

16 Nisan Referandumuyla birlikte Türkiye’de rejimin parlamenter demokrasiden tek adamlığa evrildiğini dile getiren Barut, iki yıl boyunca verilen özgürlük, demokrasi, hak, hukuk ve adalet mücadelesinin yeni bir evreye taşındığını vurguladı. 2019’da yapılacak seçimleri var olma savaşı olarak adlandıran Barut, “Bu savaşı kazanmak, 2019’da CHP’yi yerelde ve genelde iktidara taşımak için ekip arkadaşlarımla birlikte yeniden il yönetimine talibiz. İki yıllık sürede yaptıklarımız ve başardıklarımız, 2019’da yapacaklarımızın teminatıdır. 2019 için çok iddialıyız ve kazanacağız” ifadelerini kullandı. 

‘BÜYÜK OLSUN HEPİMİZİN OLSUN’ ANLAYIŞI HAKİM KILINACAK

 

İl Kongresinin tamamlanmasının hemen ardından kongre sürecinde rekabet ve yüksek enerjiden kaynaklı  kırgınlıkları, dargınlıkları hızlı bir şekilde sonlandırıp ilçe örgütleri, kadın ve gençlik kolları, milletvekilleri, belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililerle birlikte uyumlu bir çalışma dönemine başlayacaklarını kaydeden Barut şunları kaydetti: