Baş, “2019'daki seçim çalışmalarını Tufanbeyli'den başlatıyoruz''

MHP Adana İl Teşkilatı, 2019 yılı içinde gerçekleştirilecek seçimlere yoğunlaşarak bu kapsamda çalışmalara Tufanbeyli ilçesinden başlangıç yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Teşkilatı, 2019 yılı içinde gerçekleştirilecek seçimlere yoğunlaşarak bu kapsamda çalışmalara Tufanbeyli ilçesinden başlangıç yaptı.

İLK DURAK TUFANBEYLİ

MHP Adana İl Başkanlığı, 2019 yılı içinde yapılacak seçimlere en erken başlangıç yapan teşkilat oldu. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş ve TBMM İdare Amiri Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında bir dizi teşkilat ziyaretleri gerçekleştirdiler. İl divan kurulundan Sedat Özer, Bekir Şimşek, Erol Atlı, Merhamettin Yenigün, il yönetiminden Mustafa Karsandık ve Ahmet Saçıkara’nın da hazır bulunduğu ziyaretlerde ilk durak, Adana’nın en uzak ilçesi Tufanbeyli oldu. Yoğun kar ile kaplı Tufanbeyli’de ilçe teşkilatında açıklama yapan Yusuf Baş, “2019’un seçim çalışmalarını ilk buradan başlatıyoruz ve ilk işaret fişeğini buradan atıyoruz” dedi.

YUSUF BAŞ’IN AÇIKLAMALARI

Baş, yoğun ilgi gören ziyarette şunları söyledi:

“Türkiye’nin 15 yılını heba edenler, ülkemizi bugün büyük bir çıkmaza sürüklemişlerdir. İhanet, dalalet ve gafletin el ele verdiği bu süreçte Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli başta olmak üzere bütün Türk milliyetçilerinin bütün uyarıları maalesef doğru çıkmıştır. Nitekim iktidar temsilcileri de bunu itiraf etmektedirler. Türkiye’yi bu badireden çıkaracak yegane siyasi iradenin Milliyetçi Hareket olduğunu bütün Dünya bilmektedir. Bu gerçekler ışığında üzerimizdeki sorumluluğun gereği olarak, en büyük hakem olan halkımıza gerçekleri anlatmak için yollardayız. 2019’un seçim çalışmalarını ilk buradan başlatıyoruz ve ilk işaret fişeğini buradan atıyoruz.”

ASLA UMUTSUZLUĞA DÜŞMEDİK

Baş, devamla “3 yıl çok bir zaman değil, çabuk geçer. Bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmek amacındayız. Birlik ve beraberliğimizden ödün vermeyeceğiz. Teşkilatlarımızı her zaman diri ve canlı tutmamız lazım. Asla umutsuzluğa düşmedik, düşmeyeceğiz. Hak mutlaka batıla galip gelecektir. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadeleyi başlattığı Samsun’a çıkışının 100. yılını idrak edeceğimiz 3 yıl sonra inşallah Atatürk’ün izinden giden Türk milliyetçileri büyük bir destan yazacaktır. İşimiz kolay değil elbette ama buna inanıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun!”  diye konuştu.

CENAZE, TAZİYE VE HASTA ZİYARETİ

 

 

MHP heyeti Tufanbeyli’den sonra Saimbeyli, Feke, Kozan, İmamoğlu ilçe teşkilatlarını da ziyaret ettiler.  İsviçre Türk Federasyonu Başkanı İrfan Okutan'ın vefat eden ağabeyi Cihan Okutan'ın Kozan'da düzenlenen cenaze namazına iştirak eden Yusuf Baş ve Seyfettin Yılmaz ayrıca bir dizi taziye ve hasta ziyaretlerinde de bulundular.