Baş, ''Birlikte yola çıktık''

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş “Bizler, Yüce Türk Milleti’nin derdiyle dertlenmiş bir hareketin mensuplarıyız” dedi.

Geçen yıl 8 Şubat’ta gerçekleştirilen MHP Adana İl Olağan Kongresi’nde seçilen ve 11 Şubat 2015’te yönetimi devralan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş ve il yönetimi, görevde bir yılını doldurdu. Baş, bu münasebetle il yönetimine bir yemek verdi. İl divan kurulu, il yönetim kurulu ve il disiplin kurulu üyelerinin hazır bulunduğu yemekte Başkan Yusuf Baş, bir yılda yapılan çalışmaları özetledi. Kısa aralıklarla iki genel seçimin yapıldığı ve bu nedenle oldukça yoğun geçen 2015’te il yönetimi olarak özellikle seçim süreçlerinde mesai mefhumu gözetmeden büyük özverilerle ifa edilen görevleri anlatan Baş, yönetime teşekkür etti.

BİRLİKTE YOLA ÇIKTIK

Başkan Yusuf Baş, “Bugün temsil ettiğimiz bu görev için sizlerle birlikte yola çıktık. Bu süreçte ilk andan itibaren bana sonsuz destek ve güç verdiniz. Yağmur, çamur, kar, soğuk demeden benimle birlikte yürüdünüz. Önce niyetimizin temizliği, sonra siz değerli yol arkadaşlarımın destek ve duaları sonucu Cenab-ı Allah bize, Ülkücü Harekete hizmet etme şerefini bahşetti. Bu kutlu mücadelede sizinle beraber olduğum için Yüce Allah’a binlerce kez hamt ediyorum.” diye konuştu.

SORUMLULUĞUMUZ ARTTI

Yusuf Baş, “Bizler, Yüce Türk Milleti’nin derdiyle dertlenmiş bir hareketin mensuplarıyız. Maalesef dertler azalmıyor, aksine günden güne artıyor. Bu millet; birliğin, huzurun, kardeşliğin yara almadığı, insanların evinden yurdundan olmadığı, çocuklarımızın okulundan ayrı düşmediği, anaların ağlamadığı, yarınlara umutla bakılan bir ülke istiyor artık. 14 yılda ülkemiz vahim bir noktaya taşındı. Dolayısıyla Türk milliyetçileri olarak yükümüz ve sorumluluğumuz daha da arttı. Bu bilinçle daha çok çalışacağız. Yine milletimizin derdiyle dertlenmeye, yine gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz. Dilerim milliyetçi Türkiye yolunda daha uzun yollar aşarız.” dedi.

Yemekte Adana Taşmedreseliler Platformu Başkanı Fuat Toygar da hazır bulundu.