Başkan Akgül'den beklenti yüksek

TFF 1. Lig'de düşmenin kaldırılmasıyla ligde kalan Adanaspor'da gözler Başkan Bayram Akgül'e çevrilmiş durumda. Geçen sezonu hüsranla kapatan turuncu-beyazlı taraftarlar, Başkan Akgül'den şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmasını bekliyor.

TFF 1. Lig’de düşmenin kaldırılmasıyla ligde kalan Adanaspor’da gözler Başkan Bayram Akgül’e çevrilmiş durumda. Geçen sezonu hüsranla kapatan turuncu-beyazlı taraftarlar, Başkan Akgül’den şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmasını bekliyor.

Yeniden TFF 1. Lig’de mücadele etme hakkı kazanan Adanaspor’da taraftarlar yeni sezonda işlerin sıkı tutulması isteniyor. Taraftarlar, yeni sezonda Başkan Bayram Akgül’den takıma daha çok mesai harcamasını ve şampiyonluğa oluşturacak bir kadro oluşturmanın beklentinin içerisinde.

Bu arada, Başkan Akgül’ün ilk iş olarak Teknik Direktör sorununu çözmesi bekleniyor. Başkan Akgül’ün bazı isimlerle görüşme halinde olduğu ve teknik direktörle anlaşmasının ardından transferlere ağırlık vereceği belirtildi.

Öte yandan, Adanaspor’da sözleşmeleri sona eren Furkan, Hakan Barış, Özkan, Canberk, Eze, Arabidze, Renan Diniz, Hakan Çinemre, Savaş, Okan, kaleci İsa ve Celil takımdan ayrıldı.