Başkan Çukurova'yı dinliyor

Çukurova Belediyesi bünyesindeki 'Başkan Çukurova'yı Dinliyor' ekibi saha çalışmalarına son sürat devam ediyor. Belediye Başkanı Soner Çetin'in göreve geldiğinin 3'ncü ayında faaliyete geçirdiği ekip, Çukurova ilçesine bağlı 27 mahalleye giderek sorunları dinliyor, sorunlar ilgili birimlere aktarılarak çözüme kavuşturuluyor.

Sorunları ve talepleri iletme konusunda Çukurova halkı çok şanslı.  

 

 

 

“Başkan Çukurova’yı Dinliyor” projesini çok önemsediğini söyledi. Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Bizim belediyecilik anlayışımız halka dokunan, halkın içinde halkla birlikte yöneticilik yapan, halkın sorunlarını çözmeye endeksli sosyal belediyecilik anlayışı. Ekibimiz tüm mahallelerde yaşanan sorunları ve önerileri raporlar halinde bana ve ilgili birimlere sunuyor. Biz herkesi, her kesimi, tüm Çukurova’yı dinliyoruz. Gerçek anlamda Başkan Çukurova'yı dinliyor. Çukurova’da 400 bine yakın vatandaşımız yaşıyor. Başkan Çukurova’yı Dinliyor ekibimiz ile hangi mahallede, hangi sitede, hangi apartmanda ne sorun var, hepsine vakıfız. Bir yol haritası dahilinde hepsini çözüyoruz. Çözmediğimiz hiçbir sorun kalmıyor” dedi. 

ÇATKAPI ZİYARETLER MUTLU EDİYOR
Gezici ekip ile çatkapı ziyaretlerde de bulunan Başkan Soner Çetin, mahallelerde çalışma yapan ekibe haber vermeden gittiği bölgede, kendi seçtiği konuta girerek, halkın evine misafir oluyor. Belediye Başkanı Soner Çetin’i karşısında gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemiyor. Çatkapı ziyaretlerinde, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Çetin, ekibe not ettirdiği sorunları en kısa zamanda çözüme kavuşturuyor.