Başkan Güler'den esnaf ziyareti

AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler, beraberindeki Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Çukurova İlçesi'nde esnafları ziyaret edip, sorunlarını dinledi. Başkan Güler, Cumhur İttifakı adayları için oy istedi.

Başkan Güler, ilçe binasındaki toplantının ardından beraberindeki Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Turgut Özal Bulvarı ile Şehitler Bulvarı kavşağından başlayarak esnafları ziyaret etti. Esnafların sorunlarını dinleyen Başkan Güler, Cumhur İttifakının belediye başkan adayları için oy istedi.

SKM programları kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerde Çukurova esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Güler, "Esnafımızı ziyaret ederek bol kazançlar diledik. Hemşehrilerimizin sıkıntı ve taleplerini dinledik. Her zaman vatandaşımızın yanındayız. Onların sorunlarını çözmek için hep birlikte el ele vererek çalışıyoruz. Allah'ın izniyle Çukurova ve Adana Büyükşehir Belediyesi'yle birlikte 16 belediyeyi de kazanacağız" dedi.