Başkan Sözlü'den yeni yıl mesajı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Hüseyin Sözlü yayınladığı mesajda "Yeni yılda ve nice yıllarda daha büyük Türk Milleti'nin gücüne inanarak, umutsuzluğa ve karamsarlığa kapılmadan, üzerinde yaşadığımız coğrafyayı kıymetlendirmek adına daha fazla çalışarak, kardeşliğimizden taviz vermeden, Türk Milleti'ni milletler camiasında omuzlar üzerinde yükselterek hak ettiği seviyeye ulaştıracağımızdan kimse kuşku duymamalıdır" ifadelerini kullandı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Yayınladığı mesajda 2017'nin acısı, tatlısıyla geride kaldığını ifade ederken "Takvim yapraklarının 2018'i göstermesine az bir süre kala geçmiş gün ve ayların etraflıca muhasebesini yapmak, geleceğe dönük umutları yeni baştan güncellemek, 2017'nin milletimizin bağrında açtığı yaraları onarıp ümitlerin susmaması gerektiğini var gücümüzle anlatmak, üzerinde yaşadığımız toprakları kıymetlendirmek adına daha fazla çalışmak hem en akılcı yol hem de milli vicdanın sorumluluğudur" dedi.

"LİDERİMİZİN HAKLILIĞIN BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTIĞI BİR YILDI"

Türkiye'nin terörle mücadele noktasında zorlu ve sancılı bir yıl geçirdiğini aktaran Başkan Hüseyin Sözlü, 2017'nin mensubu bulunduğu Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli'nin geçmişe dönük hadiselerdeki tüm söylem ve tavırlarında haklılığının bir kez daha ortaya çıktığı bir yıl olduğunu hatırlatırken, "2017, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Türk Milleti'nin varlık teminatı olduğunu bir kez daha kanıtlayan, Liderimiz, hemşerimiz Devlet Bahçeli'nin milli beka noktasında 'önce ülkem ve milletim' diyerek Türkiye'yi düştüğü dar boğazdan kurtarmak için gövdesini taşın altına koyduğu bir yıl olmuştur" dedi.

"ŞEHRİMİZ, ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIMIZ NİCE YILLARA"

Başkan Hüseyin Sözlü yayınladığı mesajı şu cümlelerle sonlandırdı: "Yılgınlığa ve yorgunluğa kapılmadan, şehrimizin, ülkemizin, milletimizin geleceği için çalışacağımız nice yıllara kavuşabilmek  ümidi, hukukun üstünlüğünün ülkemizde hakim kılınması, Cumhuriyet'in kurucu ilkelerine sadakatten taviz verilmemesi gerektiği anlayışı ve inancıyla yeni ümitler ve yeni beklentilerle girilen yeni yılda öncelikle temennim ülkemiz ve tüm dünyada huzurun, sevginin ve hoşgörünün egemen olmasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle aziz Türk Milleti'nin Türk-İslam aleminin yeni yılını tebrik ediyor, Cenab-ı Allah’tan huzur ve esenlik içinde geçecek bir sene diliyorum"