Başkanlık yarışı kıran kırana

Adana Demirspor'un 24 Mayıs'ta çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 30 Mayıs'a ertelenen olağanüstü genel kurul öncesi yarış kızıştı. Müslüm Susar'ın adaylıktan çekilmesinin ardından resmi tek aday olarak Nilay Ateşoğulları kaldı. Eski başkanlardan Mehmet Gökoğlu'nun da liste hazırlıklarına başladığı bildirildi.

- Adana Demirspor’un 24 Mayıs’ta çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 30 Mayıs’a ertelenen olağanüstü genel kurul öncesi yarış kızıştı. Müslüm Susar’ın adaylıktan çekilmesinin ardından resmi tek aday olarak Nilay Ateşoğulları kaldı. Eski başkanlardan Mehmet Gökoğlu’nun da liste hazırlıklarına başladığı bildirildi.

Başkan adaylarından Nilay Ateşoğulları, dün kahvaltılı basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi. Ateşoğulları, Müslüm Susar’ın  kendi lehine adaylıktan çekilmesi karşısında duygulu anlar yaşadığını belirterek, bu davranışından dolayı Susar’a teşekkür etti.

Başkan seçilmesi durumunda yapacakları projeleri anlatan Ateşoğulları, başkanlık yarışında sonuna kadar devam edeceğini, listesinin de hazır olduğunu bildirdi.

Bu arada, eski başkanlardan Mehmet Gökoğlu’nun da 30 Mayıs Salı günü yapılacak kongre için liste hazırlaya başladığı öğrenildi. Gökoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile de görüştüğü öne sürüldü.

ANTRENÖR VE KULÜP GÖREVLİLERİ DİSİPLİN KURULUNA

Öte yandan, Adana Demirspor Antrenörü Ahmet Cingöz ile kulüp görevlisi Hüseyin Dora, Mersin İdmanyurdu maçındaki hakaretleri nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 23.05.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak, kulüp görevlisi Mustafa Çiçekay’da aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 23.05.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.