Batuhan'a Buca'dan şartlı izin çıkmış!

- Adana Demirspor'un kiralık olarak kadrosuna kattığı genç savunma oyuncusu Batuhan İşçiler'e takımı Bucspor'dan şartlı izin verildiği ortaya çıktı.

Sarı Lacivertli kulübün yönetiminin, Batuhan'a Adana Demirspor'a transfer iznini mukavele uzatma koluşuyla verdiği öğrenildi.

2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bucaspor'un, Adana Demirspor'a 1 yıl kiralık verdiği oyuncusu Batuhan İşçiler, Mavi Lacivertli ekibine şartlı olarak imzayı attı. Sarı-lacivertliler, 2018 yılında sözleşmesi bitecek olan Batuhan İşçiler'e "Sözleşmeni uzattıktan sonra kiralık gidebilirsin" diye konuştu.

Adana Demirspor yönetimi, 225 bin Lira bedelle genç oyuncunun bonservisini almak istedi. Ayrıca Adana Demirspor, Batuhan'ın başka bir takıma gitmesi halinde de satışından Bucaspor'a yüzde 30 pay önerdi.

KİRALIK OYNAYACAK

Ancak Bucaspor yönetimi sol bek oyuncusu Emre Özkan'ın kadro dışı kalması ve transfer yasağının sürmesi üzerine bu transfere önce yeşil ışık yakmadı. Adana Demirspor'un ısrarlı tutumu, yönetimi yumuşattı. Uzun süren görüşmelerin ardından genç defans oyuncusu Adana'nın yolunu tuttu. Batuhan, bir sezon TFF Birinci Lig'de Adana Demirspor'da kiralık oynayacak.