Bayan Pantolon

Gerek sağladığı şıklık gerek sağladığı rahatlık ile kadınların vazgeçilmezi olan pantolonlar İpekyol'un sonbahar kış kreasyonundaki olmazsa olmaz parçalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Gerek sağladığı şıklık gerek sağladığı rahatlık ile kadınların vazgeçilmezi olan pantolonlar İpekyol'un sonbahar kış kreasyonundaki olmazsa olmaz parçalardan biri olarak kabul edilmektedir. Pantolonun formuna göre kendinize belirleyeceğiniz kullanım alanında şehir tarzının ve çabasız şıklığın bir numaralı savunucusu olabilirsiniz. Birbirinden farklı yüzlerce çeşidiyle her zevke hitap eden bayan pantolon modellerinin yetmişlerden günümüze kadar kabul görülen tüm trendleri içinde barındıran koleksiyonuyla tarzınıza marjinal bir hava katabilirsiniz. Sağladığı şıklığın yanına konforun da eklenmesiyle vazgeçilmez parçalardan biri olarak görülen pantolonlar farklı renkleri, farklı desenleri ve birbirinden güzel kalıpları ile gerek sokak stilinize gerek ofis stilinize renk katabilirsiniz. Konuşulan görünümünüz ve tarzınız ile modern görünümü yakalayarak stilinizi destekleyebilirsiniz.

 

Çabasız Şıklık

Kadınlar için çabasız şıklığın bir numaralı kozu olan pantolonlar her daim tercih edilebilir formları ile şehir yaşamındaki kadınlar için adeta kurtarıcı rolde bulunmaktadır. Doksanların modasını günümüze taşıyan momjeanlerle sokak stilinde hakimiyet kurarken, daha klasik bir görünüm elde etmek isteyenlerin tercihi cigarette pantolonlardan yana olmaktadır. Rahatına ve konforuna düşkün kadınların tercihi olan slouchy ve culotte pantolonlarla hem mükemmel kombinler oluşturabilir hem de rahatınızdan ödün vermek zorunda kalmazsınız. Bayan pantolon kategorisinde oldukça geniş model seçeneği sunan İpekyol sonbahar kış modasına damga vuracak onlarca pantolon modeliyle raflarda yerini alıyor. İpekyol koleksiyonundan seçeceğiniz pantolonla tarzınızı konuşturarak şıklık anlayışınızı destekleyebilirsiniz. Birbirinden modern bu pantolonlara  https://www.ipekyol.com.tr/giyim/pantolon-modelleri/  adresinden ulaşabilirsiniz.