Bayraktar ilk antrenmanına çıktı

Adanaspor'da Yunus Murat Ceylan'dan boşalan Teknik Direktörlük görevine getirilen Emrah Bayraktar, takımın başında ilk antrenmanına çıktı.

Adanaspor’da Yunus Murat Ceylan’dan boşalan Teknik Direktörlük görevine getirilen Emrah Bayraktar, takımın başında ilk antrenmanına çıktı.

Göreve getirilmesinin ardından Osman Yereşen Tesisleri’ne gelen Emrah Bayraktar, ardından takıma ilk antrenmanı yaptırdı. Bayraktar, futbolcularla kısa bir toplantı yaparak çalışma programı hakkında bilgiler verip, beklentilerini sıraladı.

Ardından başlayan ve bir saati aşkın süren antrenmanda Bayraktar’ın futbolcularla tek tek ilgilenmesi dikkatleri çekti. Bayraktar, futbolcuların yanına giderek alması gereken pozisyonları da anlattı.

Turuncu-beyazlılar bugün yapacakları antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak Eskişehirspor maçı için kampa girecek.

UMUT SÖZEN’İN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Bu arada, antrenmanda takımın başarılı orta saha oyuncusu Umut Sözen’in doğum günü kutladı. Brezilya usulü kutlamada Umut Sözen’in başına un döküldü.

AHMETHAN KÖSE SÖZLEŞME İMZALADI

Öte yandan, Adanaspor son olarak Samsunspor’da forma giyen Ahmethan Köse ile anlaşma sağladı. Santrafor mevkisinde oynayan futbolcuyla sözleşme imzalandığı belirtildi.