Bayraktar: Kazanmak için çıkacağız

TFF 1. Lig'de hafta sonu derbi maçta Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Adanaspor, hazırlıklara başladı. Teknik Direktör Emrah Bayraktar, kadro zenginliği açısından Adana Demirspor'un daha iyi bir kadroya sahip olduğunu belirterek, ''Derbi maça kazanmak için çıkacağız'' dedi.

- TFF 1. Lig’de hafta sonu derbi maçta Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Adanaspor, hazırlıklara başladı.

Teknik Direktör Emrah Bayraktar, kadro zenginliği açısından Adana Demirspor’un daha iyi bir kadroya sahip olduğunu belirterek, ‘’Ancak bu demek değildir ki bizim kadromuz da yetersiz. Derbi maça kazanmak için çıkacağız’’ dedi.

Keçiörengücü maçı ardından bir gün izin yapan turuncu-beyazlı futbolcular, dün akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri’nde toplandı. Futbolcular, ardından Teknik Direktör Emrah Bayraktar nezaretinde Adana Demirspor maçının hazırlıklarının startını verdi.

Teknik Direktör Bayraktar, antrenman öncesi saha ortasında futbolcularını toplayarak bir konuşma yaptı. Bayraktar, konuşmasında derbi maçın önemine dikkat çekerek, futbolcularından Adana Demirspor karşısında özverili bir futbol oynayıp sahadan puan ya da puanlarla ayrılmalarını istedi.

OZEGOVİÇ İLE ÖZEL GÖRÜŞME

Bu arada, Teknik Direktör Bayraktar daha sonra takımdaki yabancı futbolcularla toplantı yaptı. Bayraktar, daha sonra da saha ortasında golcü oyuncu Ozegoviç ile özel bir görüşme yaptı. Bayraktar, başarılı futbolcudan son vuruşlarda daha dikkatli olmasını ve pozisyon gereği daha uygun pozisyonda olan arkadaşlarıyla yardımlaşmasını istedi.

KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ

Teknik Direktör Bayraktar, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, her iki takımın yıllardır rekabet halinde olduğunu ve hafta sonu da yine ezeli rakipleriyle derbi maçta karşı karşıya geleceklerini söyledi. Her iki takımın da sahaya kazanmak için çıkacağını belirten Bayraktar, Adana dışındaki derbilerde yardımcı antrenör olarak görev yaptığını, teknik direktör olarak ilk defa saha kenarında olacağını ifade etti.

Adana Demirspor’ın özellikle son 3 yıldır profesyonel takıma kendilerinden daha fazla bütçe ayırdığını ve kadrolarında iyi futbolcularının olduğunu anlatan Bayraktar, ‘’Kadrodaki futbolcuları bu ligin zerinde futbolculardan oluşuyor. Bizde sahaya Adanaspor olarak çıkıp kazanmak için oynayacağız’’ dedi.

KAZANMAK İSTİYORUZ

Adanaspor’un ara transferde kadrosuna kattığı Fıratcan Üzüm de köklü bir kulüp olan Adanaspor’a geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Turuncu-beyazlı forma altında başarılı olmak istediğini ve bu yönde çalıştıklarını anlatan Fıratcan Üzüm, ‘’Hafta sonu Adana Demirspor ile zorlu bir derbi maç yapacağız. Derbi maçı kazanmak istiyoruz’’ dedi.