Bayram Akgül, ''Destek olmuyorlar icra gönderiyorlar''

Adanaspor A.Ş. Başkanı Bayram Akgül, aidat borcu nedeniyle Adana Ticaret Odası'nın kendilerine haciz gönderdiklerini söyledi. Bu şehrin takımına destek olmak için kombine almadıkları gibi 47 bin liralık üye aidatı için ATO'nun icra göndermesini sert eleştiren Akgül, 'Araçlarımıza haciz koydular' dedi.

Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül, aidat borcu nedeniyle Adana Ticaret Odası’nın kendilerine haciz gönderdiklerini söyledi. Bu şehrin takımına destek olmak için kombine almadıkları gibi 47 bin liralık üye aidatı için ATO’nun icra göndermesini sert eleştiren Akgül, ‘Araçlarımıza haciz koydular’ dedi.

 Adana derbisi öncesi TSYD Adana Şubesi’nde Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile bir araya gelen Adanaspor A.Ş. Başkanı Bayram Akgül, Adana kamuoyuna bomba gibi düşen Adana Ticaret Odası’nın (ATO) icra konusunu paylaştı. 15 yıldır Adanaspor’un başında olduğunu ve bugüne kadar hiç kimseden destek almadıklarını, destek için de hiç kimsenin kapısını çalmadığını belirten Akgül, ‘’Bırakın destek olmalarını ATO’dan ödeme emri geldi. Takıma destek olmak için kombine bile almıyorlar birde icra gönderdiler’’ diye konuştu.

 HAMASİ NUTUKLARA GEREK YOK

Adanaspor’un bir A.Ş olduğuna dikkat çeken Kulüp Başkanı Akgül, şunları kaydetti:

 “Bugüne kadar biriken oda aidat borçlarımız için 47 bin lira tutarında icra gönderdiler. Şuan araçlarımız hacizli durumda. Adanaspor bu şehrin bir değeridir. Aidat yüzünden icra getirmek hiç yakışık almadı. Hamasi nutuklar atarak bu kentin değerleri olan kulüpleri yardım edeceklerini, ettiklerini sözlerinde ifade edenlerin hiç samimi olmadıklarını ben yaşayarak görüyorum.''

 Kimsenin taşın altına elini koymadığını belirten Akgül, 15 yılda 3 kez şampiyonluk yaşadıklarını ifade etti.