Bayram Akgül: ''Gerekli transferleri yapacağız''

Adanaspor Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Akgül, ''Devre arasında hocamızın doğrultusunda gerekli yerlere gerekli transferleri yapacağız. İnşallah sezon sonunda tekrar Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Allah izin verirse inşallah çıkacağız'' dedi.

Adanaspor Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Akgül, ‘’Devre arasında hocamızın doğrultusunda gerekli yerlere gerekli transferleri yapacağız. İnşallah sezon sonunda tekrar Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Allah izin verirse inşallah çıkacağız’’ dedi.

Adanaspor Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Akgül,  2017-2018 sezonunun ilk yarısını değerlendirdi. Sezon sonunda tekrar Süper Lig’e çıkmak istediklerini ifade eden   Bayram Akgül,” Kısa bir süre önce hoca değişikliği yaptık. Osman hocamız görevinin başında.  Eskişehir ile deplasmanda önemli bir maç oynayacağız. Devre arasında hocamızın doğrultusunda gerekli yerlere gerekli transferleri yapacağız. İnşallah sezon sonunda tekrar Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Allah izin verirse inşallah çıkacağız’’ diye konuştu.

Turuncu-Beyazlı takımın sezon başı kampını iyi değerlendiremediğini  ifade eden Akgül, şunları kaydetti:

” İkinci yarı gerekli transferleri yapıp ikinci sezona iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Osman hocam kendisini kanıtlamış bir teknik adamdır. Ben Kemal Kılıç hocama da teşekkür ediyorum. Adanaspor’a katkısı gerçekten büyüktür.

Şuana kadar transferlerde netleşen bir şey yok. Hocamızın gerekli gördüğü yerlere mutlaka transferler yapacağız. Genel anlamda gol atamama gibi bir sıkıntımız var. Takımımız iyi bir takım. İstediğimiz neticeleri bir türlü alamadık. Oyunsal anlamda evet iyiyiz ama baktığımız top hep bizde ama bir türlü neticeye yansıtamıyoruz. İnşallah ikinci yarı nokta transferlerle bu problemi çözeceğiz. Şuan kadromuzda 7 yabancı oyuncumuz var. Gidecekler mi ya da kalacaklar mı bilmiyorum. Onu Osman hocamız Eskişehir maçından sonra vereceği rapor doğrultusunda bakacağız.”