Bayram Akgül somut adımları atacak mı?

Süper Ligden düşmesinin ardından sessizliğe bürünen ve geçtiğimiz günlerde Başkan Bayram Akgül'ün ''Tekrar Geleceğiz'' şeklindeki basın açıklamasının ardından Adanaspor'da taraftarlar somut adımların atılmasını bekliyor.

- Süper Ligden düşmesinin ardından sessizliğe bürünen ve geçtiğimiz günlerde Başkan Bayram Akgül’ün ‘’Tekrar Geleceğiz’’ şeklindeki basın açıklamasının ardından Adanaspor’da taraftarlar somut adımların atılmasını bekliyor.

Başkan Bayram Akgül’ün açıklamasında küme düşmedeki tüm sorumluluğu üzerine almasının ardından camia merakla yeni sezonla gelişmeleri beklemeye başladı.  Ligin sonlarına doğru İbrahim Şahin’in görevinden ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Teknik Direktör Eyüp Arın, sezonun tamamlanmasıyla birlikte Gençlik Geliştirme Sorumluluğu’na yeniden döndü.

Bayram Akgül’ün, yeni sezona Arın ile devam etmeyeceği ve takımın başına ligi yakından tanıyan bir teknik direktörü getirmesi bekleniyor.  Taraftarlar, başta teknik direktör konusun olmak üzere iç ve dış transferler konusunda Başkan Bayram Akgül’den bir an önce somut adımları atmasını ve güçlü bir karo oluşturmasını bekliyorlar.

Taraftarlar, güçlü kadro oluşturulamaması durumunda Başkan Akgül’ün ‘’Tekrar Geleceğiz’’ şeklindeki açıklamasının sözde kalacağını vurguladılar.