Bayram tatilinin ilk dört gününde kazalarda 26 can kaybı!

Dokuz günlük bayram tatilinin dördüncü günde, meydana gelen trafik kazası sayısı 2 bin 453'e ulaştı. Bu kazalarda toplam 26 kişi öldü, 3.870 kişi de yaralandı.

Dokuz günlük bayram tatilinin dördüncü günde, meydana gelen trafik kazası sayısı 2 bin 453’e ulaştı. Bu kazalarda toplam 26 kişi öldü, 3.870 kişi de yaralandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın verdiği bilgiye göre, dokuz günlük bayram tatilinin dördüncü günü olan 9 Nisan’da 615 trafik kazası meydana geldi.

Yollardaki çalışmalarını sürdüren trafik ekipleri tatilin dördüncü gününde 431 bin 871 araç denetledi. 24 bin 432 araca hız ve radar işlemi, 38 bin 425 araca ise diğer işlemler yapıldı. 

Tatilin ilk dört günü

Bayram tatilinin ilk dört gününde toplam (Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı) 2 bin 453 trafik kazası meydana geldi. 

Bu kazalarda 26 kişiyi yaşamını yitirdi,  3 bin 870 kişi de yaralandı.

Yerlikaya, “Denetimlerimizin tek amacı var: Bayram tatiline giden vatandaşlarımızın sağ salim ailelerine kavuşması, nlara sarılması. Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil. Lütfen aklımızdan çıkartmayalım” uyarısında bulundu. 

Bayram tatili dokuz kaza