BeatsStudio Nedir?

Pek çok farklı işlev ve tasarımda üretilen BeatsStudio modelleri, ilerleme gösteren teknoloji sayesinde daha fazla işlevi bünyesinde barındırması sağlanmıştır.

Pek çok farklı işlev ve tasarımda üretilen BeatsStudio modelleri, ilerleme gösteren teknoloji sayesinde daha fazla işlevi bünyesinde barındırması sağlanmıştır. Gereksinimlere göre değişiklik yapılabilen ses sistemine sahip olan BeatsStudio modelleri, oldukça kaliteli bir ses seviyesine sahiptir. Bulunulan ortamdan bağımsız bir şekilde müzik dinlemenin mümkün olmasını sağlar. 

Her tür müzik için özenli bir şekilde ayarlanmış bir ses sistemi sunan BeatsStudiokablolu ve kablosuz modellere sahiptir. Üst düzey bir konfor sağlaması açısından ayarlanabilme özelliğine sahip dikey kulaklık sürgüleri bulundurur.  Ayarlanabilir özelliği sayesinde, baş çevresi için uygun bir büyüklükte bulunan kulaklık şeklini alır. Hafif tasarımının beraberinde dayanıklı çerçevesi ile kulak sağlığına zarar veren etkenleri uzaklaştırır.

BeatsStudio Özellikleri

Kullanım açısından kontrol kolaylığı sağlamakta olan aparat yardımıyla aramaların kolay bir şekilde yanıtlanmasını ve ses seviyesinin tercihe göre belirlenmesini sağlar. Ses seviyesini artırmak için üst tuşa, azaltmak içinse alt tuşa basmak yeterlidir. Aramalarda ise orta tuşa basılması gerekir. Günlük kullanım için uygun olarak tasarlanan BeatsStudio şarjın kullanım ömrü açısından da dayanıklı bir yapıya sahiptir. Çeşitli renklerde üretimi sağlanan kulaklığın her zevke hitap etmesi sağlanır.

Spor yaparken, seyahat ederken pek çok ortamda kaliteli bir müzik deneyiminin yaşanmasına yardımcı olur. Kulağa takılan kısımda bulunan destek yastıkları ile de kulakta rahatsız yaşanması durumunun engellenmesi sağlanır. Detaylı bilgi almak için https://www.desibela.com/beats adresini ziyaret edebilirsiniz.