Belediyeyi kadınlarımızla gençlerimizle birlikte yöneteceğiz

CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Doktor Ahmet Adıgüzel, “Gerçek emektarlar kadınlar ve gençlerdir. Söz veriyorum, Seyhan Belediyesi’ni kadınlarla ve gençlerle birlikte yöneteceğiz” dedi.

Mitinge dönüşen aday adaylığı açıklamasıyla büyük ses getiren ve açıklamanın ardından yeniden sahaya inerek çalışmalarını hızla sürdüren Halkın Doktoru Ahmet Adıgüzel, Sarıhamzalı Mahallesi’ne ziyarette bulundu.

 

Mahalle Muhtarı Ertan Çinerkan’ı ziyaret ederek, mahallenin sorunları hakkında bilgi alan Adıgüzel daha sonra semt pazarını gezdi. Halkın Doktoru’nu Sarıhamzalı’da görmekten çok mutlu olduklarını bildiren vatandaşlar, “Sizin gibi halkın arasında olan, hepimizin yakından tanıdığı bir insanı belediye başkanı olarak görmek istiyoruz” diyerek desteklerini belirttiler.

 

Belediye başkanı seçildikten sonra da mahalle gezilerini sürdüreceğini vurgulayan Adıgüzel’se şunları söyledi:

 

“Ben sizin evladınızım, kardeşinizim. Dün neysem, bugün de oyum. Yarın da böyle kalmaya devam edeceğim. Çünkü ben sizler için yola çıktım. Sizlerin desteğiyle de inşaallah belediye başkanı olacağım. Seyhan’da tarihi sil baştan yazacağız. Kaybolan on yılı maziye gömüp yepyeni bir Seyhan’ı halkımızla omuz omuza kuracağız”.

 

Semt pazarı gezisinin ardından esnaf ve ev ziyaretleri yapan Adıgüzel’e mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterirken, gençlerle ve kadınlarla beraber çalışmasından da memnun olduklarını belirttiler. Siyasette mevcut düzeni ancak yeni yüzlerin değiştirebileceğine inandığını bildiren Adıgüzel şöyle devam etti:

 

“Ben gençlere ve kadınlara çok inanıyorum. Çünkü her zaman sahada olanlar, gerçek emektarlar kadınlar ve gençlerdir. Söz veriyorum; Seyhan Belediyesi’ni kadınlarla ve gençlerle birlikte yöneteceğiz. Doğru olanı da budur”.