Beyazevler'e 4 müjde birden

Beyazevler’de halkla bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, mahalleye semt kreşi, kadın sohbet evi, kadın ve erkek emekliler için emekli evi ve yeni muhtarlık binası yapılacağını müjdeledi. Mevcut parkın yenileneceğini de söyleyen Başkan Çetin mahalleden alkışlarla uğurlandı.

Hemen her hafta bir mahalleye giderek halkla buluşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin Beyazevler’e dört müjdeyle birden gitti. Başkan Çetin, bir Halk Günü’ne katılarak Emekli Evi konusundaki görüşlerini dile getiren mahalle sakinlerinden Sultan Özgür’ü dinledi. Beyazevler’in 25 yıl aradan sonra ilk kez asfalt gördüğünü hatırlatan Çetin, “Beyazevler Beyazevler olalı böyle bir asfalt görmemişti ama sadece asfalt yapmak bize yetmez, düşündüğümüz projeleri sizlerle görüşmeye geldim” diye konuştu.

KADINLARIN FENDİ ERKEKLERİ YENDİ

Muhtarlık binasının yer aldığı parkta düşünülen Emekli Dinlenme Evi’nin başka bir parkta yapılması konusunda ısrar eden Sultan Özgür ve diğer kadınların kararlı tutumu üzerine Başkan Soner Çetin, önerilen Kezban Park’a giderek inceleme yaptı ve müjdelerini sıraladı: Çamlık’ın hemen karşısında 60 yavrumuz için semt kreşini 15 güne kadar açacağız. Muhtarlık binasını yıkıp yeniden yapacağız. Mevcut yere Kadınlar Sohbet Evi, Kezban Park’a da kadın-erkek tüm emeklilerin gelebileceği Emekli Dinlenme Evi yapacağız. Kadınların ve çocukların kalbini kıran kendini kırar” diye konuştu.

GAZETE, KİTAP, ÇAY, KAHVE BEDAVA

En son dördüncü Emekli Dinlenme Evi’nin Kenan Evren Bulvarı üzerindeki bir parkta birkaç gün önce açtıklarını hatırlatan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bazı erkeklerden gelen “taş okey de oynanabilmeli” biçimindeki öneriye kesin bir dille “hayır” dedi. Satranç ve dama gibi akıl oyunlarının rahatlıkla oynanabileceğini belirten Başkan Çetin’in verdiği müjdeler ve bilgiler alkışlarla karşılandı: Günlük gazete ve dergileri okuyabileceğiniz Emekli Dinlenme Evi’nde bir belediye görevlisi çay, kahve servisi yapacak ve bunun için cebinizden bir kuruş çıkmayacak.