Biçer'in ekibi festivali yönetti

Adana Film Festivalini başarıyla tamamlayan Pink Organizasyon teşekkürü hak etti

‘Festivalin ruhu ekibi, ekipte festivali yönetir’ ilkesiyle hareket eden ve Adana’nın organizasyon sektöründe öncü kuruluşu olan PİNK Organizasyon, Adana Film Festivali’ni başarıyla tamamlayarak teşekkürü hak etti.

KUSURSUZ ORGANİZASYON

Bugüne kadar Türkiye genelinde sayısız organizasyonlara imza atan ve son olarak EXPO 2016’yı Türkiye’nin alnının akıyla tamamlamasında imzası bulunan PİNK Organizasyon’un sahibi Namık Kemal Biçer sevk ve idaresindeki konusunun uzmanı olan elemanlar, Adana Film Festivali’nden yüzlerinin akıyla çıktılar. Kusursuz projeleriyle kusursuz bir temsil ağırlamayı gerçekleştiren PİNK Organizasyon’un bu yıl ilk kez hayata geçirdiği Sinema ve Film Kasabası büyük beğeni topladı. Adana dışından gelen konukların temsil ve ağırlanması ile kusursuz bir festivalin gerçekleşmesi de PİNK Organizasyon’un başarı hanesine yazıldı.

GÜVENEN VE İNANANLARA SONSUZ TEŞEKKÜR

Adana’nın dinamiklerini harekete geçiren, ressamları, tiyatro guruplarını, öğrencileri, ulusal ve uluslar arası basın mensuplarının ağırlanması gibi tüm etkinliklerde sorunsuz hizmeti sunan PİNK Organizasyon’un Sahibi Namık Kemal Biçer, ‘biz üzerimize verilen her görevin sorunsuz ve kusursuz olması için çalışırız. Festival ruhu ekibi, ekipte festivali yönetir’ anlayışı ile hareket ediyoruz. Ben festival konusunda bize güvenen ve inanarak bizleri tercih eden başka Hüseyin Sözlü Bey olmak üzere tüm yöneticilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bir teşekkür borcu da benim ekibime  olsun. Adana’nın tüm basın mensuplarını da teşekkür borcum olduğunu biliyorum ve bunu iletiyorum’ sözleriyle hizmetlerini özetledi.