Bilal Uludağ’dan Adanaspor’a destek ziyareti

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adanaspor’un Osman Yereşen Tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmana gelerek turuncu-beyazlı ekibi ziyaret etti.

Bilal Uludağ, Adanaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Hamza Akgül, Adanaspor Kulüp Basın Sözcüsü Bülent Uzel ve diğer kulüp yöneticileriyle birlikte antrenmanı takip etti. Antrenmanın ardından Adanaspor Teknik Direktörü önderliğinde teknik ekip ve futbolculara çiçek takdim eden Bilal Uludağ daha sonra günün anısına  tüm takım ve yöneticilerle toplu hatıra fotoğrafı çekildi.  Fotoğrafın ardından Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ikram için getirdikleri tatlıyı kendi elleriyle futbolculara yedirdi.

Adanaspor Kulüp Basın Sözcüsü Bülent Uzel, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade ederek, ‘’Yalnız biz değil tüm spor kulüplerin her zaman yerel yönetimlerin manevi desteğine ihtiyaçları vardır. Bilal Uludağ Başkanımız büyük bir incelik yapıp ziyaretimize geldi ve maddi manevi destek sözü verdi. Kendisi gibi bize destek olan yerel yönetimlere ve Bilal Uludağ başkanımıza teşekkür ederiz’’ ifadelerini kullandı.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ise Adana’nın gözde kulüplerinden Adanaspor’a Süper Lig yolunda başarılar dileyerek maddi manevi destek sözü verdi.

Uludağ, ‘’Sarıçam Belediyesi olarak Adanaspor camiasını ziyaret etmek istedik. Kendilerine imkanımızca destek sözü verdik. Bizde kendimizce katkı koymak istedik. Bu bağlamda kombine ve loca alacağız. Böylece her iç saha karşılaşmasında Sarıçam ilçesinde ikamet eden çocukları maçlara getirme niyetindeyiz. Adana kentinin güzide takımı Adanaspor camiasına Süper Lig yolunda başarılar dileriz’’ dedi.

Kaplan Horoz avına çıkıyor

PTT 1.Lig’in 21. Haftasında deplasmanda Denzilispor’un konuğu olacak Adanaspor Osman Yereşen Tesislerinde ki hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde sabah saatlerinde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra iki bölüme ayrılan futbolcular koordinasyon çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci etabında 3 gruba ayrılan futbolcular kanat varyasyonları üzerinde çalıştı. Yaklaşık bir saat süren antrenman şut çalışmasıyla tamamlandı.

Adana’da ki çalışmalarını tamamlayan turuncu-beyazlı kafile Osman Yereşen Tesislerinde yolculuk saatini beklemeye başladı. Adanaspor yarın (Cuma) sabah saatlerinde havayolu ile mücadelenin oynanacağı Denizli şehrine hareket edecek. Burada son antrenmanını yapacak olan Adanaspor daha sonra konaklayacağı otelde maç saatini bekleyecek.

--