Bilinçli Topluma Geçiş Etabı

Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneği (ÇKHD) işbirliği, Büyükşehir Belediyesi desteğiyle yürütülen “Bilinçli Kadınla, Bilinçli Aile ve Topluma Geçiş Projesi” kapsamında düzenlenen seminerlerin üçüncüsü Karaisalı ilçesinde gerçekleştirildi.

Karaisalı Kalkınma, Yardımlaşma ve Girişimciliği Destekleme Derneği evsahipliğinde, Çukurova Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu salonunda gerçekleşen toplantıya; Karaisalı Belediye Başkan vekili Esat Köse ve MHP İiçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe de katıldı.

ÇKHD Başkanı Çiğdem Akça “ Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Hakları” sunumu yaparken, Kadın Meclisi Başkanı Zeynep Cennet Ünal “Toplumda Kadın Erkek Eşitliğinin Önemi”ni anlattı.

Konuşmacı olarak katılan Psikiyatrist Doktor Şule Güney Sümbül ise , sağlıklı aile ilişkileri için doğru iletişim kurmanın püf noktalarına değindi. Sümbül, iletişimde konuşmak kadar dinlemenin de önemli olduğunu belirterek, etkin dinlemeyi örnekledi ve öfke denetimi'ni anlattı.

Toplantı sonunda eski kaymakam ve Karaisalı Kalkınma, Yardımlaşma ve Girişimciliği Destekleme Derneği Başkan Yardımcısı Yılmaz Akdoğan ‘a teşekkür belgesi sunan Çiğdem Akça ve Zeynep Cennet Ünal; toplantıda emeği geçen tüm katılımcılara teşekkür etti. Karaisalı Belediyesi'nde ağırlanan proje ekibine ilçe hakkında ayrıntılı bilgi verildi ve ilçe mesire yerleri ziyaret edildi.