"Bir HAYIR, ülkenin geleceğini kurtarır"

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, 16 Nisan Pazar günü yapılacak referandum öncesi yurttaşlara önemli mesajlar verdi.

 

Karataş İlçe Başkanı Oben Ersan Aygün, Karataş Kadın Kolları Başkanı Melek Kaba, Karataş Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Tandoğan, Karataş Belediye Başkanvekili Ali Durnaoğlu, eski İl Başkanı Akif Kemal Akay ve parti emekçileriyle Karataş’ın Yüzbaşı, Helvacı, Sirkenli, Kesik, Çağşırlı ve Kızıltahta köylerini bir kez daha ziyaret eden CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, kendi köyü olan Helvacı’da ellerini öptüğü annesinin HAYIR duasına alarak çalışmalarını sürdürdü.

“CUMHURİYETİMİZİN GELECEĞİNİ OYLAYACAĞIZ”

 

Başta CHP olmak üzere, birçok siyasi parti, sivil toplum ve demokratik kitle örgütünün cumhuriyeti koruyup gelecek kuşaklara emanet etme kaygısıyla aylardır alanlarda sokak sokak yurttaşlara HAYIR’ın önemini anlattığını kaydeden Barut, “Çünkü bu bir parti meselesi değil memleket meselesidir. Pazar günü bir siyasi partiye değil memleketin geleceğine oy vereceğiz. Bu nedenle HAYIR’lı oyların Cumhuriyetimizin, demokrasimizin, ülkemizin geleceği için önemi büyük” şeklinde konuştu.

“ÜLKENİN GELECEĞİ İÇİN ‘HAYIR’LI OLAN TERCİHİ YAPALIM”

 

Laik, demokratik Cumhuriyeti kuran neslin HAYIR’lı çocuklarının, tek adamlığa geçit vermeyeceğinden emin olduklarını dile getiren Barut, “Kuvayı milliye ruhuyla, Cumhuriyet ve demokrasi ortak paydası altında, ülkemizi çağdaş medeniyet hedefine, ‘Yurtta Barış, Dünyada Barış’ şiarıyla taşıma kararlılığımızla, 80 milyon yurttaşımız için HAYIR diyeceğiz” şeklinde konuştu.