Birbirinden Hoş Bluz Modelleri

Bluz modelleri kadınların gruplarında yerine alan ve yaz ve kış kullanıma uygun olan kıyafet türleridir. Bluzlar uzun kollu ya da kısa kollu veya kolsuz olarak karşımıza çıkar. Bluz kumaşları genel olarak akışkan saten ya da penye kumaşlardan tercih edilmiştir.

Bluz modelleri kadınların gruplarında yerine alan ve yaz ve kış kullanıma uygun olan kıyafet türleridir. Bluzlar uzun kollu ya da kısa kollu veya kolsuz olarak karşımıza çıkar. Bluz kumaşları genel olarak akışkan saten ya da penye kumaşlardan tercih edilmiştir. 

Bluz modelleri  günlük kullanımda özel gün ya da davetlerde işyeri ve ofislerde tercih edilen modellerdir. Bluzların kullanım alanlarına göre modelleri ve kumaşları birbirinden farklıdır noktan yazlık ve kışlık olarak birbirinden ayrılan bluz modellerinde kumaşlarda farklılık gösterir. Yaz aylarında daha çok kısa kollu ve kolsuz bluzlar tercih edilirken kış aylarında ise yün karışımlı ve ekose desenli olan bluzlar tercih ediliyor.

Bluz Modelleri Ve Fiyatları

Bluz modelleri kullanım alanına göre farklı tarzlarda üretilmiştir. Günlük olarak kullanılan bluz modelleri rahat kumaşlar tercih edilerek tasarlanmıştır. Özel gün davet düğün nişan kına gecesi gibi organizasyonlar için tercih edilen bluz modelleri saten ve pırıltılı kumaşlardan üretilmiştir. Bluz modellerinde fiyatlar modelin kumaşına ve model özelliğine göre değişkenlik gösterebilir.

Abiye tarzda olan bluz modelleri günlük kullanımdaki bluz modellerine göre biraz daha yüksek fiyatlı olabilir. Bluz modellerinde kışlık olanlar kaz ayağı desenleri ve deri detayları öne çıkar. Bluzlar kullanım alanı oldukça geniş olan kadın kıyafetlerdir. Her kadının kendi bütçesine zevkine ve ihtiyacına uygun olan bluz modeli https://www.dilvin.com.tr/kadin-bluz-modelleri sitesinde mevcuttur.