Boşnak kaleciden 4 yıllık imza

Adanaspor transferde son noktaya geldi.Turuncu-Beyazlı takım Digao'dan sonra Boşnak kaleci Goran Karacic'e imza attırdı.Boşnak kaleci Matei Kezman ve Mahmut Sökün ile İstanbul'a geldi ve Başkan Bayram Akgül ile görüştü. Adanaspor'un teklifini kabul eden 1996 doğumlu kaleci Goran Karacic 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Digao'dan sonra ikinci transferi gerçekleştirdiklerini söyledi ve "Goran gelecek vaat eden bir kaleci. Bu nedenle 4 yıllık sözleşme imzaladık. Başarılı olacağına inanıyorum"dedi. Genç kaleci Goran Karacic de Adanaspor'da hedefinin büyük olduğunu dile getirerek"Başkanıma, menejerin Matei Kezman ve Mahmut Sökün'e transferimi gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum"diye konuştu.

Çalışmalar yarın başlıyor

Adanaspor yeni sezon için yarın toplanacak. Toros Kaplanları ilk etap kampını Çatalan Tesislerinde başlatacak. Yarın saat 17.00'da toplanacak olan Turuncu-Beyazlı ekip yeni sezon için idmanlarına Çatalanda başlayacak. 4 Temmuz'a kadar Adana'da çalışacak olan Adanaspor 3 günlük izinden sonra Bolu Termal'de toplanacak.

Stoper ve orta saha arayışı

Transferde yoğun çaba harcayan Adanaspor stoper ve orta saha arayışını sürdürüyor. Turuncu-Beyazlı ekip özellikle orta sahaya daha önce Brezilya'da izlediği bir oyuncu ile temasa geçtiği öğrenildi. Savunmaya tecrübeli bir oyuncu almak isteyen Adanaspor stoper içinde arayışını sürdürüyor.