Botaş Spor'un seçmelerine ilgi büyüktü

Botaş Spor Altyapı Seçmeleri kapsamında 11 Haziran 2016 tarihinde Kız ve Erkek Basketbol Altyapı Seçmeleri düzenlendi. Menderes Spor Salonunda düzenlenen seçmelere, yeteneklerini sergilemek isteyen sporcu gençler yoğun ilgi gösterdi. Sadece Adana değil Türkiye’nin diğer illerinden de hayallerine kavuşmak isteyen sporcu gençlerin basketbol seçmelerine yoğun bir katılımı vardı.

Botaş Spor Teknik Heyeti tam kadro Menderes Spor Salonunda bulundu. Teknik ekip; seçim yapmakla beraber, aynı zamanda sporcu gençlere kendi tecrübelerini aktardılar. Teknik ekip çeşitli öğütler ve eğitimler vererek genç sporcuların seçilemeseler bile kesinlikle üzülmemelerini, bundan sonraki spor yaşamlarında nelere dikkat etmeleri gerektiğini tek tek anlattılar. Genç sporcuların hayatın her alanında spor ile iç içe olmaları yönünde nasihatlerde bulundular. Böylelikle genç sporcular; geleceklerini yönlendirmede; hem antrenman yaparken hem de basketbol ve kulüp hakkında çok geniş bilgilerin sahibi oldular.

Botaş Spor Kulübü Basketbol Altyapı seçmelerine yoğun bir ilgi vardı. Genç sporcuların seçmeleri, yoğun ilgiden dolayı standart saatin dışına sarktı. Seçmeler yapılırken genç yeteneklerin yanı sıra, ailelerinin de çocuklarını izlerken heyecanlı halleri gözlerden kaçmadı. Aileler en az genç sporcular kadar heyecanlı ve coşkulu idi.

Menderes Spor Salonunda yapılan Botaş Spor Kulübü Basketbol Altyapı Seçmeleri sonuçları; seçmelere katılan genç sporcuların ailelerine telefonla iletilecektir.