Boyvadaoğlu, ''Akşener ile güçleniyoruz''

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu gündemi değerlendirdi

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu 31 Mart yerel seçimlerinden başarıyla çıkan partilerinin Genel Başkan Meral Akşener’in tutarlı, halkın isteklerine yanıt veren kamuoyu ile bütünleşen eleştiri ve getirdiği çözüm önerileri ile Türkiye’nin güçlenen partisinin İYİ Parti olduğunu söyledi ve Adana’da son dönemlerde partilerine yoğun bir ilginin olduğunun altını çizdi.

 

KARALAR’A ADANALILAR GÜVENİYOR, İNANIYOR

Siyaseti millet için yapan, halk ile bütünleşen, Türkiye’nin sorunlarına hakim, lafını esirgemeden halkın tercümanı olan Meral Akşener gibi bir genel başkana sahip olmanın İYİ Partililer ve yurdunu seven her Türk insanının en yüce değeri olduğunu vurgulayan İl Başkanı Boyvadaoğlu, yerel siyaseti de değerlendirip ‘Alışılmış ve kalıplaşmış belediyecilik anlayışının dışına çıkarak halk ile bütünleşen belediyecilik yapmak kolay değil. Belediyenin halkının yanında olduğunu halkına hissettirerek önemli hizmetler yapması Adanalıların beklentisidir. Bunu da Sayın Zeydan Karalar Bey en iyi bilen, geçmişteki belediye başkanlığı döneminde de gerçekleştiren bir belediye başkanıdır. Adanalılar inanarak, güvenerek seçtiği Zeydan Karalar ile güzel günlere doğru yol almaktadır’ dedi.

HALKIN VİCDANI AKŞENER’E SAHİP ÇIKIYOR

Partilerinin haktan, hukuktan ayrılmadan ürettiği politikalarının toplumda karşılığının olduğunu da ifade eden İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvaoğlu, ‘AK Parti Hükümeti’nin ekonomik politikaları iflas etmiştir. Halkın vicdanında yokluğun, sefaletin adresi olarak yer alan AK Parti çözüm üretemeyen konumu ile insanların desteğini her geçen gün kaybetmektedir. Partimize Adana genelinde ve Türkiye’de büyük rağbet var. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in üzerine oynanmak isteyenler ters tepki yaratmaktadır. Halkın vicdanı Meral Akşener’e sahip çıkar iken ona karşı kumpas içinde olanları da mahkûm etmiştir. Adana’da her geçen gün güçleniyoruz. Kadrolarımızın ürettiği politikaların halkta karşılık bulması da bizleri ziyadesi ile mutlu etmektedir’ sözleriyle görüşlerini dile getirdi.