Boyvadaoğlu, bayramda boş durmadı

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde Adana'lıların akın ettiği yayla ve denizlerin yanı sıra köylere giderek çalışmalarına devam etti.

– İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde Adana’lıların akın ettiği yayla ve denizlerin yanı sıra köylere giderek çalışmalarına devam etti.

Boyvadaoğlu, ilk olarak İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde milletvekilleri , partililer ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı. Ardından, bayram sürecinde düğün, nişan, cenaze gibi bir çok etkinliğe katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Boyvadaoğlu, Adana Valiliğinin düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri sırasında vatan uğruna şehadete eren kahramanların şehitliğini ziyaret etti. Radyo programlarına konuk olan başkan Boyvadaoğlu, 'Ehlibeyt dostlarının coşku ile kutladığı bir bayram olan Gadîr-i Hum bayramını kutladı.

Ayrıca, Çukurova İlçe Başkanlığı ile birlikte düzenledikleri stand açma çalışmalarına katılarak partiye yeni üye kayıtları gerçekleştirdi.

Başkan Boyvadaoğlu,“Milletimiz ile birlikte yine birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları içerisinde bir Kurban bayramını geride bıraktık.Partimizi iktidar yapacağımıza inanıyor bu inançla çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi.