Bu akşam toplanıyorlar

Adanaspor ve Adana Demirspor'da ilk yarının son maçlarının ardından verilen izin bugün sona eriyor. Her iki takımın futbolcuları bu akşam saatlerinde toplanarak ligin ikinci yarısının startını verecek.

Adanaspor ve Adana Demirspor’da ilk yarının son maçlarının ardından verilen izin bugün sona eriyor. Her iki takımın futbolcuları bu akşam saatlerinde toplanarak ligin ikinci yarısının startını verecek.

Turuncu-beyazlılar bu akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri’nde toplanarak Teknik Direktör Engin İpekoğlu’nun nezaretinde ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak. Turuncu-beyazlılar lig başlayana rtkadar hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek.

Bu arada, yönetimin transfer çalışmalarını da sürdürdüğü ifade edildi.

ŞİMŞEK’TE START VERİYOR

Ligin ilk yarısını İstanbulspor deplasmanında aldığı galibiyetle kapatan mavi-lacivertliler Teknik Direktör Uğur Tütüneker, nezaretinde ikinci yarının ilk çalışmasını yapacak. Hazırlıklarına Antalya’da devam edecek olan Adana Demirspor burada Galatasaray ile bir hazırlık maçı da yapacak.

HASAN KILIÇ İMZALADI

Bu arada, Adana Demirspor Osmanlıspor’un orta saha oyuncusu Hasan Kılıç ile sözleşme imzaladı. Kılıç’ın sözleşme imzaladığını Başkan Murat Sancak taraftara duyurdu. 27 yaşındaki futbolcu bu sezon Osmanlıspor forması ile 12 maçta görev yaptı.