Bu iktidar gidici!

Gazetemizi ziyaret eden Milletvekili Sümer, iktidardan rahatsızlık duyan kesimin giderek arttığını söyledi

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, partideki tüm milletvekillerinin sürekli olarak illeri dolaşıp illerin nabzını tuttuğunu, ilçelerde halk ziyaretleri gerçekleştirerek halkın sıkıntılarını dinlediklerini belirtip “Aldığımız mesaj bu iktidarın artık gidici olduğudur. Halkımız artık yeter diyecek duruma geldiler. Bizler de partimizin iktidar olması halinde yapacaklarını halkımıza anlatıyoruz” dedi.

 

İKTİDAR HALKINDAN HABERSİZ

 

Gazetemizi ziyaret eden CHP Adana Milletvekili Sümer, ağır ekonomik şartlar altında insanların çıkmaza girdiğini, her geçen gün ekonomileri çöken insanların kendilerinin yanında olmayan iktidardan ümitlerini kestiğini gözlemlediklerini belirtip “Her vilayette halkımızı dinliyoruz. Sorunlar çığ gibi büyüyor. Çözüm ise çözümsüzlük! Yani iktidar halkından haberdar değil. Böyle olunca da halkımız iktidarı değiştirmek istiyor” dedi.

 

HALKIN ŞİKAYETLERİ ARTIYOR

İl ziyaretlerinden çıkan sonuçları bir rapor halinde genel merkeze ulaştırdıklarını kaydeden CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, “Halkımızın illere göre beklentilerini ve şikayetlerini genel merkezimiz değerlendirip bunu kamuoyu ile paylaşıyor. Biz iktidara geldiğimizde bu bilgiler de bizlere yol haritalığı yapacak. AK Parti iktidarı erken seçimden kaçtıkça halkın şikayetleri daha da artıyor. Yani bu iktidar resmen yolcudur.” sözleriyle görüşlerini dile getirdi.