Bu iktidarı halk değiştirecek

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, genel merkez tarafından tüm CHP Milletvekillerinin ülkeyi dolaşarak vatandaşlarla görüşme fırsatı yakaladıklarının altını çizip 'Görünen tablo ortada. İktidar halkı fakirleştirdi. Bu iktidarı artık kimse tutamaz. İktidar, sandık halkın önüne konulduğu vakit halk tarafından değiştirilecek' dedi.

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, genel merkez tarafından tüm CHP Milletvekillerinin ülkeyi dolaşarak vatandaşlarla görüşme fırsatı yakaladıklarının altını çizip “Görünen tablo ortada. İktidar halkı fakirleştirdi. Bu iktidarı artık kimse tutamaz. İktidar, sandık halkın önüne konulduğu vakit halk tarafından değiştirilecek” dedi.
AK PARTİ İKTİDARI YOLCU
Sümer, toplumun her kesiminde ekonomiden kaynaklı memnuniyetsizliğin söz konusu olduğunu belirterek “Bir kısım insanlar hala korkularından renklerini belli etmiyorlar. Ancak konuştukları vakit ekonomiden rahatsız olduklarını ve yokluk, yoksulluk içinde yüzdüklerini söylüyorlar. Bizler de parti politikamızı ve iktidara geldiğimizde neler yapacağımızı halkımıza anlatıyoruz. Ülke insanının bu kadar açlık ve yokluk ile terbiye olduğu bir döneme daha rastlamadık. Bu da demek oluyor ki AK Parti iktidarı yolcudur.” dedi.
AK PARTİ HALKI FAKİRLEŞTİRDİ
Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Orhan Sümer, “Ekonomik yıkımın tüm şehirleri etkilemesinin ardından, şehirlerin ekonomisinin giderek fakirleşmesini gözlemliyoruz” ifadeleriyle yurt gezilerini özetledi. Milletvekili Sümer, "Açlık ve Yoksulluk Sınırı Araştırması’nı esas alacak olursak, Türkiye’de 80 Milyon yoksullukla savaşıyor diyebiliriz. Bu yanlış politikalardan artık geri dönüş çok daha zor olacak. Çünkü sorunun kaynağı direk siyasi iktidardır. CHP örgütleri olarak her ile gidiyor, tüm vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Gördüğümüz çok net bir tablo var. İl İl sokaksokak fakirleşiyoruz.” dedi.