Bu maçın telafisi olmaz

TFF 1. Lig'de zor günler geçiren Adanaspor, bu akşam Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile zorlu bir maça çıkacak. Turuncu-beyazlılar telafisi olmayan bu maçta mutlak galibiyeti hedefledi.

TFF 1. Lig’de zor günler geçiren Adanaspor, bu akşam Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile zorlu bir maça çıkacak. Turuncu-beyazlılar telafisi olmayan bu maçta mutlak galibiyeti hedefledi.

Turuncu-beyazlılar Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçı hazırlıklarınI dün Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Eyüp Arın’ın nezaretinde yaptığı  antrenmanla tamamladı. Taktik çalışmanın yapıldığı antrenman bir saati aşkın sürerken Arın, antrenmanda  futbolcuları hata yapmamaları konusunda uyardı.

Hazırlıklarını tamamlayan turuncu-beyazlılar, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

MAÇ  SEYİRCİSİZ

Bu arada, PFDK’nın cezası nedeniyle bu akşam yapılacak Erzurumspor maçı seyircisiz oynanacak.  Taraftar desteğinden yoksun  bir şekilde sahaya çıkacak olan Adanaspor sessiz gecede galibiyeti hedefledi.

HAKEM YASİN KOL

5 Ocak Stadı’nda Saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Yasin Kol yönetecek. Yardımcılıklarını da Cemal Bingül ile Emrah Ünal yapacak.